Cancan ultimă oră

Mădălina Bellariu, aventuri în junglă: „Am apelat la ambasadă!“

Publicat: 18 oct. 2021
Mădălina Bellariu
Mădălina Bellariu a devenit celebră după rolul din „The young Pope“

Mădălina Bellariu, celebră pentru rolul din „The young Pope“, a vorbit despre cele mai recente proiecte la care a lucrat.

„Acum filmez pentru un film românesc ce va apărea în decembrie, iar în Londra am terminat în iunie un serial BBC. Am filmat în junglă pentru un film Warner Brothers, în care sunt personajul principal. Filmul ar trebui să apară în luna ianuarie a anului viitor, dar nu pot spune despre ce este vorba deoarece nu-mi permite contractual“, povestește Mădălina.

Mădălina Bellariu

La filmările pentru filmul Warner Brothers, Mădălina a avut parte de o serie de aventuri.

„La un moment dat, din cauza pandemiei, s-a închis aeroportul. A trebuit să intervin la ambasadă pentru a putea pleca de acolo. După câteva zile a trebuit să revin El Salvador și să arat la fel pentru că nu terminasem filmările. Sunt experiențe pe care altfel nu le-aș fi trăit dacă nu eram actriță“, spune râzând Mădălina.

În prezent, Mădălina Bellariu are un un proiect în limba engleză care se va filma în România în acest final de an.

Mădălina Bellariu

Mădălina Bellariu Ion, despre self-tape

Frumoasa actriță a oferit câteva ponturi legate de modul în care un actor la început de drum trebuie să știe să își vândă imaginea și despre modul în care te ajută tehnologia.

„Îmi place să păstrez energia pozitivă, chiar dacă am și zile proaste. Self-tape-ul este un casting digital. Procesul este cam același, doar că trebuie să-ți înveți bine replicile, să te pregătești foarte bine, doar că îți trebuie un co-actor. Dacă nu ai, trebuie să înregistrezi replicile celuilalt personaj. Eu îmi filmez cu telefonul self-tape-urile.

Dacă e un casting în timp real primești un feed back. Când înregistrezi e diferit. Cam toate casting-urile sunt online și așa pot sta mai mult în România și nu în Londra. Eu am un agent în Londra, unul în Italia și primesc mai multe oferte, inclusiv din România“, menționează Mădălina.

Mădălina Bellariu și Jude Law

Mădălina Bellariu, rol important în „The young Pope“

Rolurile interpretate în filme și seriale de marcă în limba engleză și italiană de Mădălina Bellariu, care a studiat actoria la Londra, l-au făcut pe regizorul Paolo Sorrentino, să-i ofere rolul ispitei lui Jude Law în serialul de succes „The young Pope„.

Așa a ajuns Mădălina să îl cunoască pe Jude Law și să joace jucat alături de el.

Mădălina Bellariu și Jude Law

Despre marele actor, Mădălina a avut numai cuvinte de laudă, spunând că, în timp ce era în cabina de machiaj, acesta i-a propus să repete împreună.

„Jude este de o modestie exemplară, foarte relaxat şi natural, cred că de aceea este şi un bun actor“, și-a amintit frumoasa actriță.

Despre modul în care a obținut acest rol, Mădălina a povestit că a avut trei probe de casting. Mai întâi a fost o probă video, după care o probă cu agentele de casting Anna Maria Sambucco şi Manuela de Santis şi de-abia la ultima parte a a asistat şi regizorul Paolo Sorrentino.

Sorrentino a apreciat la Mădălina faptul că a știut să joace o scenă în diverse feluri și faptul că se adaptez foarte uşor la diverse variante de interpretare.

Adauga un comentariu