Magazin

Madalina Ghenea si Mihai Gadea, nedespartiti timp de doua zile!

Publicat: 25 apr. 2012
Sosita in Romania special pentru a participa la emisiunea lui Mihai Gadea, Madalina Ghenea a acceptat si invitatia de a iesi la cina alaturi de realizatorul TV. Cei doi s-au intalnit in prezenta unor garzi de corp si au discutat despre emisiunea in care urma sa apara a doua zi, apoi s-au reintalnit, la o terasa de fite, pentru a trage concluziile, scrie Cancan.
Madalina Ghenea si Mihai Gadea au legat o adevarata prietenie, modelul petrecandu-si aproape tot timpul in compania moderatorului. Doua zile la rand, Madalina s-a intalnit cu Gadea, la inceput pentru a pune la punct detalii despre emisiune si apoi pentru a trage concluziile. Duminica seara, paparazzii Cancan au fotografiat-o pe Madalina la un cunoscut restaurant din Capitala. Vedeta a venit la cina organizata de Mihai Gadea impreuna cu Teodora Burz, cea care a mers in Italia pentru a o convinge sa vina la emisiunea „Sinteza Zilei”. La restaurant, Gadea a asteptat-o pe Madalina cu doua garzi de corp, probabil pentru a-si proteja invitata, scrie Cancan. Dupa ce au discutat pe marginea subiectelor pe care urmau sa le dezbata luni seara in emisiunea „Sinteza Zilei”, au parasit localul, Madalina indreptandu-se catre hotel pentru a se odihni. Profitand de prietenia pe care o au cu Gadea, Mircea Badea si Oreste au insistat sa o cunoasca personal pe Madalina, in mod special Mircea Badea, care s-a declarat un admirator al modelului international. Nu mai este pentru nimeni un secret ca Badea a recunoscut in direct ca o considera pe Madalina o femeie frumoasa si atragatoare, iar aceasta i-a replicat pe pagina personala de Facebook ca il iubeste. Asa ca, marti, Madalina a iesit la o terasa cu Gadea si prietenii lui, pentru a trage impreuna concluziile emisiunii de luni seara. Acompaniata tot de Teodora, vedeta a ajuns ceva mai tarziu la terasa, acolo unde o asteptau Gadea&Co. Fascinati de frumusetea romancei, Oreste si Badea s-au „luptat” pentru atentia Madalinei. Oreste i-a oferit cartea „Codul lui Oreste”, semnata chiar de el, iar Mircea Badea a vorbit incontinuu, i-a spus bancuri, ceea ce a facut deliciul modelului international, care s-a aratat destul de fascinata de discutie. 
Dupa emisiunea de luni seara, Madalina Ghenea si Mihai Gadea, carora li s-a alaturat Badea, au decis sa ia masa impreuna si au sunat sa faca rezervare la un restaurant unde intentionau sa comande sushi. Desi era trecut de miezul noptii si bucataria era inchisa, administratorii de la M’ora Champagne Bar au chemat bucatarii de acasa special pentru modelul international. Madalina a fost tratata regeste cu tot ce a cerut la masa. 


loading...

Adauga un comentariu