Magazin

Madalina Manole s-a inseminat cu sperma fostului sot Serban Georgescu?

Publicat: 03 nov. 2010
1

O noua bomba in cazul Madalina Manole! Razboiul dintre familia artistei si Petru Mircea intrece parca orice inchipuri. Potrivit ultimelor informatii, primul sot al Madalinei Manole, Serban Georgescu, avea sperma stocata la o clinica pe care artista a vizitat-o frecvent in perioada in care facea tratament pentru a ramane insarcinata. Familia fetei cu parul de foc sustine ca nu este exclusa varianta potrivit careia cantareata ar fi folosit, pentru inseminarea artificiala, sperma de la Georgescu.

Tatal artistei, Ion Manole, este mai hotarat ca niciodata sa faca lumina in ceea ce-l priveste pe nepotul sau. El si-a amintit ca, pe vremea cand erau casatoriti, in incercarea lor de a deveni parinti, Madalina si Serban Georgescu au fost in mai multe randuri la diferite clinici particulare, printre care si Sabyc, implicata la un moment dat in fertilizari in vitro ilegale. Atunci, demersurile au esuat, iar parintii Madalinei spun ca este posibil ca Serban Georgescu sa fi stocat sperma in mai multe banci de acest gen, cu gandul ca artista s-ar putea folosi de ea in orice moment.

„Din cate stiu, Madalina si Serban au fost in nenumarate randuri la clinici particulare. Fiecare a urmat un tratament specific, asa cum au facut mai tarziu Madalina si Petru Mircea. Eu nu stiu ce a facut fata mea cu analizele sau ce s-a intamplat cu eprubetele de la Serban Georgescu. Nimic nu este exclus, iar toate aceste informatii au ramas in bazele de date ale clinicilor respective”, a spus Ion Manole pentru Cancan.

„Ei se pot adresa justitiei. Pot formula o cerere care se numeste tagada de paternitate, urmand ca, in baza probelor administrate, instanta sa constate daca Petru Mircea este tatal natural al copilului sau nu. Principala proba in acest caz este testul ADN. Pana acum insa, nu am fost angajat oficial sa deschid un astfel de proces”, a declarat Bogdan Barbuceanu, avocatul familiei Manole.

Comentarii
  • Hai ca nu erau ei atat de destepti incat premeditase stocarea spermei in clinicile din tara. Gogosi, este posibil sa fie copilul luiMircea sau sa nu fie. In cazul ca nu este cu siguranta nu este nici a lui Serban. Deja este telenovela.

  • PARINTII MADALINEI MANOLE AR TREBUI SA I RESPECTE IMAGINEA SI PROSTIA CU INSEMINAREA CU ALTCINEVA DECAT SOTUL EI SA NU O FI FACUT.SE COBOARA PREA MULT.

Adauga un comentariu