Magazin

Madalina Manole se droga?

Publicat: 30 sept. 2010
1

Apar informatii socante in cazul mortii Madalinei Manole. Ziarul Ring au aflat ca pe inregistrarea adusa parintilor artistei de un anume Dragos, misteriosul martor-cheie disparut în ceata, se auzea vocea lui Petru Mircea dezvaluind doua lucruri socante. Primul, Madalina ar fi primit droguri de la sotul ei. Al doilea: Petru ar fi amenintat-o pe soacra lui cu moartea.

„Pe inregistrarea ascultata de parintii Madalinei se auzea vocea lui Mircea Petru spunand: «Mi-am riscat libertatea sa-i procur ei droguri»”, afirma avocatul familiei Manole. Madalina Manole se droga? ”Asa reiese. Acest Dragos avea acea înregistrare auzita de parinti”, a mai spus avocatul Barbuceanu, pentru Ring, fara sa faca vreo interpretare, facand trimitere la posibilul continut al înregistrarii. Avocatul sustine ca aceasta fraza, cu drogurile, i-a rascolit pe parinti, mai ales pe tatal Madalinei, care acum îsi pune întrebari privind bluzele cu maneci lungi purtate de vedeta în timpul verii. „Daca este adevarat, va fi vai de capul lui – îi plang de mila si atunci o sa pun problema altfel, pentru ca un copilas care este nepotelul nostru nu poate sa aiba un asemenea tata!“, ar fi spus tatal Madalinei, potrivit avocatului familiei.

In cele aproximativ doua minute de înregistrare pusa la dispozitie de misteriosul Dragos, apare o alta informatie socanta.„Daca scorpia de ma-sa nu se potoleste pana la sfarsitul lui septembrie, voi pune doi moldoveni de-ai mei s-o termine”, declara avocatul ca ar mai fi spus Petru Mircea în înregistrare.

Tags:
Adauga un comentariu