Magazin

Madalina Manole, victima vrajilor facute de propria mama

Publicat: 06 aug. 2013
1
Un nou scandal a izbucnit in cazul cantaretei Madalina Manole, la scurt timp dupa ce s-a agravat disputa dintre Petru Mircea si parintii artistei, ca urmare a deciziei sotului cantaretei de a-i muta ramasitele la Otopeni. De aceasta data, un alt personaj tulbura apele. Este vorba despre parapsihologul Lucian Iordanescu, persoana care afirma ca a fost mereu la curent cu cele mai ascunse probleme ale artistei.
Acesta sustine ca departirea Madalinei de primul sot, Serban Georgescu, ar fi fost cauzata de mama Madalinei, care nu a acceptat niciodata decizia fiicei de a se casatori cu acesta. Parapsihologul a povestit ca a fost contactat de Madalina Manole si ca aceasta i-a spus ca percepe blestemele care o urmaresc. In urma intalnirii, Lucian Iordanescu a ajuns la concluzia ca blestemele vin pe linie materna si, in urma discutiilor purtate cu artista, se pare ca a avut o relatie deosebit de stransa cu parintii, in special cu mama sa.
 
In ceea ce priveste vrajile, acesta subliniaza ca din discutia avuta cu Madalina Manole reiesea ca aceasta considera ca de vina pentru divortul de compozitorul Serban Georgescu este chiar mama ei, care nu a agreat aceasta casatorie. Si, pentru ca ea a fost ferma, i-a pus obstacole pe cai magice, pe cai vrajitoresti, care au împins-o la despartire, potrivit ziarulring.ro.
Adauga un comentariu