Magazin

Madonna are un SECRET care o mentine tanara – Vezi despre ce e vorba

Publicat: 27 iul. 2012
1

Madonna foloseste un echipament de combatere a ridurilor in valoare de 14.000 de dolari, o masina cu oxigen Intraceuticals, cu care vedeta a fost vazuta joi la Paris, unde a sustinut un concert la sala Olympia, in cadrul turneului „MDNA”.

Madonna a fost vazuta cu aceasta masinarie, populara de altfel printre vedete, cand a parasit Hotelul Ritz din Paris, joi seara, pentru a merge la Olympia pentru concert.

Tratamentul Intraceuticals pe baza de oxigen este cunoscut pentru diminuarea semnelor imbatranirii, prin hidratarea si tonifierea pielii. Staruri ca Channing Tatum, Victoria Beckham si Naomi Campbell folosesc, de asemenea, aceasta masinarie.

Katy Perry lauda la randul ei tratamentul si spune ca recurge la el de fiecare data inaintea unui spectacol sau unei aparitii in public, pentru a da pielii un aspect proaspat si odihnit.

Potrivit presei, Madonna ar detine sase astfel de masinarii, care au un pret de circa 14.200 de dolari fiecare.

In concertul de la celebra sala Olympia din capitala Frantei, Madonna a aratat fara cusur, imbracata in piele si cu o bereta pe cap, intr-o atmosfera de Moulin Rouge.

Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului „Sticky and Sweet„.

Sursa: rtv.net

Adauga un comentariu