Magazin

Madonna, in lacrimi pe scena – VIDEO

Publicat: 06 iul. 2012
1

In timp ce interpreta varianta acustica a melodiei „Like a Virgin„, pe scena de la Berlin, Madonna nu si-a putut retine lacrimile.

Emotie adevarata sau artificiu artistic? Aceasta intrebare si-au pus-o spectatorii de la Berlin, cand au vazut-o pe Madonna plangand pe scena. In timpul melodiei „Like a Virgin”, aceasta, imbracata sumar, s-a oprit din miscarile lascive si din cantat, parand ca nu isi mai poate retine lacrimile, potrivit 7sur7.be .

Dupa cateva momente, si-a reluat cantecul, sub privirile intrebatoare ale spectatorilor. Un dansator a venit si a luat-o tandru pe cantareata in brate dupa terminarea cantecului, iar „momentul de emotie” a parut a fi premeditat.

In timp ce unii dintre fanii Madonnei au considerat ca aceasta s-a lasat prada trairilor si emotiilor pe scena, iar lacrimile au fost veritabile, altii au considerat ca aceasta este o adevarata artista si a plans la comanda.

Intr-o lume care se plicteseste prea repede, chiar si de sex, Madonna a intuit ca era prea mult sa continue cu desfacutul sutienului sau expunerea posteriorului, cum a facut la doua dintre concertele anterioare din cadrul turneului MDNA, pe care il desfasoara in prezent.

Adauga un comentariu