Stiri Turism

MAE recomanda evitarea calatoriilor in Bulgaria, din cauza vremii

Publicat: 08 feb. 2012

Ministerul de Externe recomanda cetatenilor români sa nu calatoreasca în Bulgaria decât în cazuri de stricta urgenta, întrucât 27 de regiuni bulgare (din cele 28) se afla sub cod portocaliu, iar circulatia se desfasoara în conditii dificile.

Ca urmare a ninsorilor abundente din ultimele ore, începând de marti, orele 10,30, a fost interzisa circulatia camioanelor de peste 10 tone pe toate drumurile din Bulgaria. În cursul diminetii, toate drumurile din regiunea Ruse au fost închise circulatiei. 

Sunt închise punctele de trecere a frontierei româno-bulgare Ruse – Giurgiu si Negru Voda-Kardam, ca urmare a zapezilor abundente, precum si punctul de frontiera bulgaro-turc, Kapitan Andreevo, din cauza inundatiilor din zona, se arata într-un comunicat al MAE.

Cetatenii români aflati în trafic pe teritoriul Bulgariei si care se confrunta cu probleme deosebite sunt sfatuiti sa apeleze telefonul de urgenta 112 sau la numarul de urgenta al Ambasadei aflat la dispozitia cetatenilor români: 00359884137482.loading...

Adauga un comentariu