News Flash:

Mafia din Primaria Cotnari, prinsa in corzi

23 Noiembrie 2010
7748 Vizualizari | 30 Comentarii
Vasile Cretu primar Cotnari
• Vasile Cretu, primarul comunei Cotnari, a fost luat la ochi de conducerea Prefecturii • Ieri, o echipa de la Prefectura a fost in control la Cotnari pentru a verifica toate actele care au trecut prin mana primarului pesedist • Daca acel control va scoate la iveala neregulile sesizate, primarul risca sa-si piarda functia si sa se aleaga cu plangere penala

Primarul comunei Cotnari, pesedistul Vasile Cretu, are zilele numarate. Prefectul Dragomir Tomaseschi a trimis ieri, la Primaria Cotnari, Corpul de Control pentru a verifica toata activitatea primarului si a celor care lucreaza in primarie. Dupa ce a primit zeci de sesizari atat din partea cetatenilor, cat si din partea viceprimarului comunei despre activitatea primarului, Dragomir Tomaseschi a decis sa trimita o echipa in control, care a luat la puricat toate actele ce au trecut prin mana lui Cretu. "Verificarile la Primaria comunei Cotnari sunt in curs. Am trimis astazi (ieri - n.r.) o echipa de control acolo, iar cand vom avea rezultatele, le vom putea comunica. Oricum, ce se intampla la Cotnari nu este normal. Am primit numeroase sesizari de la cetateni care reclamau activitatea din primarie. Datoria mea este sa verific daca legea este respectata, de aceea am decis demararea acestui control", a spus prefectul Dragomir Tomaseschi.

Nereguli cu nemiluita

Primarul Vasile Cretu nu tine cont de respectarea legii si continua sa-si faca jocurile pe spinarea locuitorilor comunei. A reusit sa toace fonduri europene de peste 200.000 euro pentru achizitionarea unor utilaje de intretinere a drumurilor. Cretu a facut ce a facut si, in loc sa achizitioneze un autogreder nou, a luat unul de prin Craiova, la mana a doua, pentru care a platit 70.000 euro si care zace langa statia de epurare fara sa fi fost folosit macar o singura data. Nici cu statia de epurare lucrurile nu sunt tocmai in regula. A reusit sa arunce pe fereastra peste un milion de euro pentru infiintarea retelei de canalizare, insa instalatia facuta nu a respectat nici o norma in constructii. Cele doua lucruri sunt doar varful neregulilor pe care Cretu le-a facut cu buna stiinta. Si pentru ca altii s-au aratat interesati sa scoata la iveala toate magariile, Cretu s-a simtit lezat. A simtit-o pe pielea lui viceprimarul Paul Besleaga, cel care a fost agresat de Cretu pentru ca ar fi spus cam tot ceea ce se intampla in primarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

primaria cotnari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (30)

Cadru didactic navetist  | #132439
In corzi este si cel de la Scobinti, care da cu subsemnatul la DNA, pt subv. pe pasunesi alte hotii.Dar cuscrii si cumatrii in hotii din Deleni, impreuna cu marele jefuitor Cernescu cand sunt in corzi? Sa cotizeze si ei la casieria pdl-DNA CA AU DE UNDE.
CETATEAN COTNARI  | #132440
BESLEAGA LA PRIMARIE/ IAR CRETU LA PUSCARIE. Poate fi si invers dar e acelasi lucru pt noi.
cata  | #132445
dl de la prefectura mergind spre cotnari treceti prin comuna bals oare de ce ocoliti aceasta comuna care nu demult tinp primarul apostol constantin a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare si care nu demult a deturnat fondurile de la calamitati naturale folosindui pentru cumparerea de sediu pentru primarie cu totu ca dl blaga ia spus ca nui da bani pentru sediu deoarece a declarat la infiintarea primariei ca are sediu dl prefect poate treceti astazi si pe la apostol sau datorita culori ce o are masina prefecturi insotita cu corpul de control al prefecturi nu de poate opri
Ghita  | #132471
ce se intampla la Cotnari e nimica toata pe langa Butea
dreptatea  | #132500
Ei...si ce daca vine controlul de la Prefectura...? doar au mai fost multe controale si care a fost finalizarea ?Cretu este tot pe scaunul de primar si pedeasupra,si-a incadrat la Primaria Cotnari,nepoti,cuscri,fini,cumetri si tot neamul sau....!!!El ar trebui scos din Primaria COTNARI asa cum a fost scos ing.Tirgovatu Ioan, de catre sleatca lui Cretu.Toate faptele bune sau rele se platesc pina la urma....!
zapacitu  | #132518
pai da.... niste hoti domle...invata toti sa fure de la sefii pdl
sergiu  | #132519
domnu prefect fura cot la cot cu el si acuma creca nu i-a dat spaga si la turnat...de ciuda... niste hoti toti
no name  | #132520
niste hoti.... ei si pdl ce mai fac de astea
barbierul din cotnari  | #132548
privitor la deplasarea corpului de control al prefectului la primaria cotnari am urmatoarele considerente:onor prefectura,implicit d-l prefect stia si stie de neregulile de la primaria cotnari,ca le-a trecut cu vederea este alta poveste;depinde de cat de competenti si cata stiinta de administratie publica locala cunosc membrii echipei de control spre a face un control pe lege;serviciul contencios-administrativ al prefecturii nu a atacat pana acum,dupa stiinta mea,vreun act administrativ al comunei cotnari(hotarare CL sau dispozitie primar).deci in concluzie actele administrative,daca sunt,care au stat la baza contractelor de achizitii sunt corecte,sunt pe lege.concluzia:la modul cum este condusa prefectura iasi si la stiinta de carte pe care o au salariatii acestei institutii ma indoiesc ca vor rezolva ceva.seful prefecturii,la fel ca si seful consiliului judetean,sunt mai potriviti pt momente protocolare gen cuvioasa parascheva sau alte sarbatori ortodoxe imparatesti sau sa incinga o hora moldeveneasca la balciul de la Berezlogi insotiti de fanfara de la Chetris.va garantez ca nu vor scoate sange din balega.
frizerul din cotnari  | #132549
cetatenii din comuna cotnari in urma controlului prefecturii au mari sanse sa-l aiba pe cretu in continuare primar pana la alegerile din 2012.susnumitul control nu va face nimic.in interventiile mele au spus de mai multe ori,inalta calitate a localitatii cotnari din punct de vedere istoric,cultural,etnografic,nemaivorbind de cea de podgorie vestita in lume care este umbrita de incompetenta,nepriceperea,indolenta unui om si a echipei sale care nu au nici un proiect managerial concret si viabil si isi bate joc cu o usurinta de neconceput de locuitorii comunei si de tot ce au construit inaintea sa cei care am indeplinit aceasta inalta functie.comuna cotnari cat va fi condusa de primarul cretu are sanse reale de a ajunge in topul celor mai prost gospodarite localitati din tara romaneasca.as vreau sa-i dau idei de modul cum se administreaza o comuna dar nu merita.spre exemplificare va spun ca pancarta cu sarbatoarea comunei cotnari-2009 a fost data jos cu o zi inainte de sarbatoare pe 2010,tot atunci au fost date si crengutele de brad care se uscasera si s-a facut oleaca de igenizare dupa un an de zile.pana atunci nu vazuse nimeni nimic.HALAL PRIMAR,HALAL GOSPODAR.TRAIASCA PREFECTURA SI CONSILIUL JUDETEAN!
realistul  | #132570
Amcitit articolul si comentariile si sincer mau indignat.Sunt un angajat al primariei care nu prea il agreez pe cretu,dar va spun clar ca ce se spune sunt mincini mari si neadevaruri spuse di interes clar.Lasati angajatii sasi faca treaba.
HOTUL DE CERNESCU  | #132572
Hotul de Cewrnescu azi umbla prin tirg cu fratisu de la POL. COM.
Linsatii oameni buni, orasul e distruns, au ramas buticurile lor.
Nebunilor din Hirlau..  | #132574
Nebunilor, linsati primari, mai degraba va desprindeti de analfabetii din Parcovaci,oricum Cernescu are fata lui Costache. Pleaca cu picioarele inainte....DUTE....PLANET....
mihai  | #132575
Stimate frizer lipsit de fler dami voie sa te contrazic si sa iti spun ca de cind e cretu la primarie s-au realizat multe,cum ar fi:drumuri asfaltate Cirjoaia-Zbereni,Tarna Carjoii,scoli reparate,apa,canalizare,gaz metan,a rezolvat cu terenul,locuri de casa,incusiv pentru besleaga, lungu,malauti,carp,care acum il pupa in.....Eu nu cred ca era doar treaba lui cu scena.Avem viceprimarsi pe doctorul de gaini boian.Ei ce au pazit.
NEBUNILOR  | #132576
PLANG NEVESTELE PRIGORENILOR DACA CRAPA SI ASTA.MULTI BANI DADEA, PE LUCRARI BUNE. FETELE DIN PRIMARIE STIU DE CE
MIHAI  | #132579
Draga ,,DREPTATE'' se vede clar ca esti stimba rau. Nu am auzit sal fi dat cretu afara pe tirgovatu. Au fost amindoi pe o lista. asta siu bine.In primarie au mai fost rude. Felicia besleaga secretar si Paul functionar.Doar nai vrea sa vina clanul besleaga sa puna badiguarzi la usa primariei si sa ne dea cu flit.Gindeste bine vecine,daca esti om de bine.
cetatean informat  | #132580
sunt un cetatean al comunei Cotnari,sunt mindra ca locuiesc in aceasta comuna,am tot respectul pentru domnul Cretu,care a facut si face lucruri bune pentru aceasta comuna.Oameni buni haideti sa lasam pe cei fara judecata precum besleaga si aceasta ciorna numita BZI sa birfeasca,deoarece la alceva nu se pricep,iar noi cei multi care dorim din tot sufletu ca acesta comuna sa prospere sa facem ceia ce trebuie pentru binele nostru al tuturor.
pensionar  | #132586
am o virsta destul de inaintata, dar pina acum nu am intilnit un om mai timpit decit besleaga si acest ziar BZI.Voi credeti daca acest om Cretu ar fi facut atitea nereguli cum afirmati voi,ar mai fi fost in libertate astazi?mai ales ca la guvernare e alt partid decit al lui.Mai busleaga voi si la angajatii vostrii de la popas le stigati mereu ca fura,vorbiti vulgar cu ei,cum e obiceiul vostru,dar e un proverb tare intelept"hotul striga hotii"
coleg  | #132590
sint un angajat al primariei Cotnari,dar sunt foarte nemultumit de articolele aparute in mizeria de BZI deoarece acesti imbecili spun ca la primarie se fura,iar unii nu au nici casa.Intreb eu acum de unde tu besleaga ai avut bani de asa vila si masina daca tu nu ai lucrat decit doi ani in primarie dupa care ai intrat in concediu de maternitate.Nu e un mare semn de intrebare.Cum de ai pamint la sosea?ti la dat prietena suzana?cita apa pui in benzina?Apropo ai fost si tu cu Masilu de la BZI la inmormintarea interlopului de la Neamt? Nu mai stria hotii ca hotul esti chiar tu.
cotnarean  | #132592
e la mintea cocosului ca nu sunt adevarate afirmatiile cu privire la faptul ca; Cretu si angajatii primariei nu fura din doua motive;Cretu a stat multi ani in primarie si a lucrat cu persoane care i-au fost adversare cum ar fi;Radut,malaut.Mitocaru,Matris,Mandache,pralea,besleaga felicia Batincu,patrasca,guguian s.acare ar fi putut reclama primarul..2. partidul nu este la guvernare D-le Cretu fiti mai ferm cu angajatii si mult mai dur ca prea face fiecare ce vrea.
coleg  | #132595
sint un angajat al primariei Cotnari,dar sunt foarte nemultumit de articolele aparute in mizeria de BZI deoarece acesti imbecili spun ca la primarie se fura,iar unii nu au nici casa.Intreb eu acum de unde tu besleaga ai avut bani de asa vila si masina daca tu nu ai lucrat decit doi ani in primarie dupa care ai intrat in concediu de maternitate.Nu e un mare semn de intrebare.Cum de ai pamint la sosea?ti la dat prietena suzana?cita apa pui in benzina?Apropo ai fost si tu cu Masilu de la BZI la inmormintarea interlopului de la Neamt? Nu mai stria hotii ca hotul esti chiar tu.
busleaga...  | #132646
oare mafia e prinsa in corzi la cotnari...sau mafia impreuna cu viceprimarul si ziarul trompeta care fac articole jos la han...fac presiuni sa puna mana pe Primaria Cotnari..!
ganditi-va cotnarenilor..nu credeti ca lucrurile sunt cumva grabite..sa lasam organele sesizate sasi face treaba!
mare specialist e acest viceprimar....stie de toate dar nu stie bine nici sa scrie...! a se vede unele inscrisuri facute de dumealui..!vai de noi daca ajung sa ne conduca niste nonvalori ca astea!
cotnari pot sa inteleaga realitatea asa cum e ...si nu cum este prezentata de la fripturisti de la bzi ...
ganditi-va..!
cetatean informat  | #132681
imbecilii de la BZI ii fac campanie lui buslega, iar acesta le-a promis daca ajunge la primarie le face cite un salar destul de frumusel,dupa care o aduce pe sorasa busleaga felicia ca secretar,nevastasa contabil chiar daca habar nu are de nimic fratesu busleaga daniel vice si asa se formeaza echipa cu cei mai dementi oameni.Discutia asta a avuto buslega cu ziaristul de la BZI IN CRISMA DE LA SOSEA.Ei ar trebui sa mearga impreuna la socola adica familia busleaga.Angajatii care sunt acum in primarie,cu exceptia unora,sint oameni bine pregatiti,cu dorinta de aface lucruru mari pentru comuna Cotnari,de fat datorita lor s-au realizat lucruri bun in Cotnari cum ar fi asfa;tare drumuri cirjoaia- Sticlaria,acum drumul LUPARIA,reparatii scoli,gradinite construire scoli si multe altele.Jos palaria pentru domnul Cretu si acesti oameni minunati care stiu sa invinga orice problema cu piptul sus,iar pentru fam busleaga sa-i dea doreste la altii Dumnezeu sa-i dea lui cu virf si indesat.
Angajat Primaria Cotnari  | #132763
Am ajuns la concluzia ca cel mai bun job de pe lumea asta este cel de viceprimar. Stiti de ce? Pentru ca treaba zilnica a vicelui este aceea de a aparea cat mai mult in BZI, de a face cat mai multe reclamatii nefondate, de a citi tot felul de acte pe care nu le intelege si de a le trimite la ziar (nu ca ar intelege ziaristii ceva, s-au facut confuzii grave intre documentele trimise de viceprimar la BZI si ceea ce se spunea ca ar fi fost de fapt), sa barfesc pe oricine oriunde(pentru ca asta face zilnic autointitulatul "ţaţa Florea care nu stie nimic" sau "taran prost care nu stie nic"), de a trimite zilnic informatii in stanga si-n dreapta ca "poate mai pica un control care sa ma ajute sa ajung primar, pentru ca oricum nu am alt venit si am mare nevoie de salariul de la primarie, pentru ca am iesit demult din concediul de paternitate", sa mai mute agenda de sub bratul stang sub bratul drept si invers, sa ridice din umeri atunci cand il intrebi ceva si sa-ti raspunda "da' ce pot io sa fac?", sa mai sape o groapa pentru altii (in care iti dorim sa cazi tot tu), sa ascult pe la usi, sa ignor problemele de gospodarire comunala care imi sunt in atributie (a se vedea cat de mizerabil arata Cotnariul) si sa nu uit, sa isi ia salariul nemeritat la sfarsitul lunii, cu bucurie in suflet ca a mai "muncit" o luna. In acest timp, Cotnariului i se face permanent reclama negativa din cauza acestui "om", suntem aratati cu degetul peste tot, suntem denigrati zilnic. De dreptul la replica nici nu poate fi vorba! Sper ca atunci cand domnul vice isi va depasi complexele de inferioritate de care sufera groaznic, sa puna osul la treaba ca sa arate si comuna noastra asa cum ar trebui. Sunt angajat al primariei si nu, nu sunt ruda cu primarul si nici nu fac parte din "mafia" imaginara cu care se lupta domnul viceparanoic!
Angajat Primaria Cotnari  | #132778
PS: pentru "domnul" viceparanoic Sa te puna cei de la BZI sa le scrii un articol cu manuta ta ca sa se convinga si ei ca habar nu ai sa scrii in limba romana!
Angajat Primaria Cotnari  | #132783
PS: pentru "domnul" viceparanoic: Sa te puna cei de la BZI sa le scrii un articol cu manuta ta ca sa se convinga si ei ca habar nu ai sa scrii in limba romana! Esti analfabet! Daca nu stii ce inseamna "analfabet", cauta in DEX. Vai tie, nu stii ce-i ala DEX?
Angajat Primaria Cotnari  | #132790
Am ajuns la concluzia ca cel mai bun job de pe lumea asta este cel de viceprimar. Stiti de ce? Pentru ca treaba zilnica a vicelui este aceea de a aparea cat mai mult in BZI, de a face cat mai multe reclamatii nefondate, de a citi tot felul de acte pe care nu le intelege si de a le trimite la ziar (nu ca ar intelege ziaristii ceva, s-au facut confuzii grave intre documentele trimise de viceprimar la BZI si ceea ce se spunea ca ar fi fost de fapt), sa barfesc pe oricine oriunde(pentru ca asta face zilnic autointitulatul "ţaţa Frosa care nu stie nimic" sau "taran prost care nu stie nic"), de a trimite zilnic informatii in stanga si-n dreapta ca "poate mai pica un control care sa ma ajute sa ajung primar, pentru ca oricum nu am alt venit si am mare nevoie de salariul de la primarie, pentru ca am iesit demult din concediul de paternitate", sa mai mute agenda de sub bratul stang sub bratul drept si invers, sa ridice din umeri atunci cand il intrebi ceva si sa-ti raspunda "da' ce pot io sa fac? Io nu stiu nic", sa mai sape o groapa pentru altii (in care iti dorim sa cazi tot tu), sa ascult pe la usi, sa ignor problemele de gospodarire comunala care imi sunt in atributie (a se vedea cat de mizerabil arata Cotnariul) si sa nu uit, sa isi ia salariul nemeritat la sfarsitul lunii, cu bucurie in suflet ca a mai "muncit" o luna. In acest timp, Cotnariului i se face permanent reclama negativa din cauza acestui "om", suntem aratati cu degetul peste tot, suntem denigrati zilnic. De dreptul la replica nici nu poate fi vorba! Sper ca atunci cand domnul vice isi va depasi complexele de inferioritate de care sufera groaznic, sa puna osul la treaba ca sa arate si comuna noastra asa cum ar trebui. Sunt angajat al primariei si nu, nu sunt ruda cu primarul si nici nu fac parte din "mafia" imaginara cu care se lupta domnul viceparanoic! PS: mi-as spune numele real, dar imi este frica sa nu iau bataie de la clanul Besleaga, recunoscut in Cotnari pentru reglarile de conturi cu pumnul! Argumentul puterii functioneaza mai bine la ei decat puterea argumentului!
cotnareanul  | #133169
mare ******* acest paul besleaga! cati oameni au luat teapa de la analfabetul asta cu facultatea facuta vinul de cotnari. nu le este pic de rusine sa pozeze in imaculatul.?numai tepe cum ar fi casa construita la carjoia fara sa le plateasca oamenilor care au muncit.!, ciresele care trebuia platite cu un pret..si a oferit altu. abia am inceput lista iar in urmatoarele comentarii o sa mai las cateva din tepele nerusinatului asta, un ordinar fara scrupule, fara cei macar 3 ani deacasa, iar cei care il cunosc stiu la ce ma refer. dle paul va anunt sa sunteti pe ultima suta de metri dupa care roata se va roti, iar sa tii minte vorba ..mana cu care dai cu aia ei...atunci sate vedem cat ii ma duce alti manuta ca la clasa I sa mai scrii de rau despre cei care nu iti pot indupleca prostia. si sa stii ca minciuna are picioare scurte.../
stefI  | #135871
RUSINE,RUSINE,RUSINE.......
eu  | #604358
toti fura si au furat.......CRETU JOLDEASCA.....SAU SUZANA......VASILE TARGOVATU.....CUNOSC PREA BINE CEEA CE SE INTAMPLA ACOLO SI DACA DAI PESTE dansii CU RECLAMATII ZIC CA EI NU STIU SAU CA SA COMIS O GRESEALA DIN INAINTE SA FIE Ei INFUNCTIE.....cea facut cretu bv.....a facut canalizare in carjoaia la care capacul canalului iese cu 30 cm fata de nivel....va o spun ca am patito cu masina mea .....am rupt spoileru in canal:))))
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3268 (s) | 22 queries | Mysql time :0.168402 (s)