Actualitate

Mafia farmaceutica. De ce ne este ascuns faptul ca acest remediu trateaza cancerul?

Publicat: 13 ian. 2016

Medicul italian care a vindecat cancerul cu bicarbonat de sodiu a fost arestat! Dr. Tullio Simoncini, un specialist italian in domeniul oncologiei, diabetului si tulburarilor metabolice, sustine ca, in esenta, cancerul este de fapt o infectie cu candida, infectie ce poate fi tratata cu succes folosind bicarbonat de sodiu.

Medicul italian Tullio Simoncini si-a tratat pacientii timp de mai multi ani folosind aceasta metoda de vindecare.

Dr. Marko Jovashevikj a impartasit experienta colegului sau italian pe blog-ul sau, rezumata de Telegraph astfel:

Ce semnifica mai exact descoperirile medicului italian?

Candida albicans este o ciuperca ce rezida in corpul fiecaruia dintre noi, doar ca intr-o proportie diferita. Candida creste in flora intestinala a oamenilor. Aceasta ciuperca populeaza inclusiv cavitatea bucala, gatul si organele genitale ale celor mai multi oameni. Un organism sanatos este perfect capabil sa mentina sub control populatiile de candida, dar pe fondul deficientelor imunitare ciuperca prolifereaza nestingherita, putand provoca probleme grave de sanatate.

Din pacate, in zilele noastre exista multi factori care pot sprijini inmultirea candidei. Printre acestia se numara si stresul, abuzul de antibiotice, alimentatia nesanatoasa, si anticonceptionalele.

Toate acestea afecteaza inmultirea candidei in organism, cauzand multe probleme de sanatate.

Poate suna ciudat, dar banalul si „demodatul” bicarbonat de sodiu este tot ce iti trebuie pentru a rezolva aceasta problema, potrivit dovezilor tuturor medicilor care nu au cedat in fata presiunilor facute de mafia farmaceutica.loading...

Adauga un comentariu