Stiri medicale

MagANGHINAR, sursa ta de magneziu

Publicat: 10 dec. 2010
7

Cu totii stim cat de important este magneziul pentru o functionare optima a organismului nostru, mai ales in perioada de vara, cand multe saruri si minerale se pierd prin transpiratie. Un supliment alimentar bogat in saruri organice de magneziu este MagANGHINAR, de la Hofigal, liderul suplimentelor nutritive pe piata din Romania.

Dupa cum sugereaza si numele produsului, MagANGHINAR are in compozitie extract uscat de anghinare, imbogatit cu saruri organice de magneziu, usor asimilabile prin complexarea principiilor active si excipienti. Acest supliment nutritiv are o actiune colago-coleretica (creste secretia biliara si modifica in mod calitativ compozitia bilei), diuretica (creste volumul de urina, duce la eliminarea ureei si a substantelor azotate toxice), metabolica (stimuleaza metabolismul glucidic cu efect favorabil in cazurile de diabet), detoxifianta si antialergica (stimuleaza functia antitoxica a ficatului si amelioreaza starile alergice), influenteaza favorabil metabolismul colesterolului si corecteaza carentele organice de magneziu.

MagANGHINAR este recomandat pentru asigurarea aportului de substante bioactive in vederea suplimentarii dietei in toate cazurile in care este nevoie de stimularea fluxul biliar si a diurezei, dar si pentru a influenta favorabil metabolismul colesterolului. Este de asemenea indicat in disfunctii hepatobiliare (hepatite subacute si cronice de orice etiologie, insuficienta biliara), colecistite subacute si cronice, dischinezii biliare si ca adjuvant in tratamentul bolilor de stomac si intestinale, precum si in consolidarea tratamentului unor afectiuni cardiace.

Adauga un comentariu