Magazin

Magda Catone a fost data afara din spital de amanta lui Serban Ionescu

Publicat: 01 oct. 2012
1

Saptamana trecuta, starea marelui actor Serban Ionescu s-a agravat. Internat de doua saptamani la spitalul Elias din Capitala, acesta a fost intubat de urgenta. Potrivit surselor medicale, actorul nu mai poate vorbi si ii este imposibil sa se hraneasca singur. Printre cei care au dorit sa-l vada, s-a numarat si sotia lui, Magda Catone, care, insa, s-a lovit de aceeasi interdictie de a se apropia de el de care se loveste de aproape patru luni de zile. Mai mult, martori ai incidentului sustin ca, in momentul in care s-a apropiat de salonul lui Ionescu, Irina Lehan, femeia despre care se spune ca ar fi amanta actorului, i-ar fi tinut calea, ar fi impins-o si ar fi dat-o afara din spital, scrir cancan.ro.

Magda Catone nu mai are acces in preajma lui Serban Ionescu din secunda in care actorul s-a internat in clinica din Munchen, Germania. De atunci au trecut patru luni si, desi starea lui de sanatate s-a agravat, situatia a ramas neschimbata. Potrivit apropiatilor Magdei, saptamana trecuta, dupa ce toate apelurile telefonice i-au fost respinse, aceasta a incercat sa-i faca o vizita la spitalul Elias, intr-o noua tentativa de a ingropa securea razboiului, pentru a avea o relatie decenta cu cel care i-a fost sot timp de 30 de ani sI care acum nu-si mai doreste decat sa divorteze de ea. Incercarea sa insa a esuat lamentabil si s-a soldat cu un incident deloc placut. Surse medicale au dezvaluit cateva detalii socante ale momentului in care Magda s-a indreptat catre salonul in care este tratat Serban Ionescu.

„Doamna Magda Catone a venit la spital sa-l viziteze pe domnul Serban Ionescu. A vorbit cu doctorii si s-a interesat de starea dumnealui, insa, cand a vrut sa mearga sa-l vada, a fost oprita de femeia care sta cu domnul Serban Ionescu. Aceasta i-a interzis sa intre la dumnealui, a impins-o si a alungat-o din spital. Nu am auzit exact ce i-a spus, dar i-a interzis sa intre la dumnealui”, a relatat un martor al incidentului.

Din descrieri, se pare ca cea care a impiedicat-o pe Magda Catone sa-si vada sotul este Irina Lehan, femeia care in ultima vreme nu s-a despartit de Serban Ionescu, care ar avea acces la toate conturile lui si despre care tot mai multe voci din lumea teatrului sustin ca ii este amanta de mai bine de un an si jumatate. Potrivit apropiatilor Magdei Catone, aceasta a experimentat mai multe scene similare in ultimele patru luni, iar una dintre ele s-a petrecut in Germania, la Munchen, unde Serban Ionescu a fost internat la finele lunii mai si unde alaturi i-a stat tot Irina.

Actrita le-ar fi povestit prietenilor ei ca, desi ea a fost cea care s-a ocupat de toate detaliile internarii, inclusiv de achizitionarea biletelor de avion, nu a avut voie sa-l viziteze. Ajunsa la clinica din Munchen, Catone ar fi fost instiintata ca Serban Ionescu ar fi dat un ordin sa fie tinuta departe de el. Si acolo au existat martori care sustin cele intamplate. Resemnata, Catone s-a intors in Romania, iar de atunci, toate incercarile sale de a ajunge in preajma sotului ei au esuat, iar cea care s-ar fi ocupat personal s-o tina la distanta ar fi fost, se pare, tot presupusa amanta.

Comentarii
  • bravo irina..faci bine alungand-o pe catone.nu merita sa-l vada pe d-ul ionescu.purtarea ei e mizerabila.acest om nu merita o femeie cum e catone.multa sanatate actorului si dumezeu sa-l ajute sa depaseasca aceasta maladie.

  • bravo irina..faci bine alungand-o pe catone.nu merita sa-l vada pe d-ul ionescu.purtarea ei e mizerabila.acest om nu merita o femeie cum e catone.multa sanatate actorului si dumezeu sa-l ajute sa depaseasca aceasta maladie.

  • Catone…o tata ajunsa din greseala „actrita”….neslefuita, inculta,snoaba,fara pic de talent si finete…Stie el ce stie Serban Ionescu!!!!

Adauga un comentariu