Magazin

Magda Catone revine in atentia publica cu doua declaratii soc

Publicat: 16 mai 2012

Lupta Magdei Catone cu boala sotului ei, Serban Ionescu, este cu atat mai grea cu cat stie ca si ea este infectata cu acelasi virus.

Infectiile astea le avem si noi, intr-o mai mica sau mai mare masura. Am dat o proba de sange si a aparut o microplasma nu stiu de care si am fost nevoita sa fac tratament cu antibiotice„, a declarat sotia lui Serban Ionescu la „Drept la tinta”.

Contactata de reporterii emisiunii lui Madalin Ionescu, actrita Magda Catone a tinut sa le multumeasca in primul rand celor care sunt alaturi de ei in aceste momente dificile.

Si chiar daca lupta in fiecare zi cu boala sotului, actrita nu s-a razgandit cu privire la despartirea de Serban Ionescu, in ciuda problemelor grave de sanatate. „Trebuie sa ne despartim. Lucrurile s-au intamplat si au fost consumate”, a tinut sa precizeze actrita.

Pe de alta parte, si Guvernul a anuntat ca se va implica, pentru ameliorarea starii de sanatate a maestrului. Executivul va anunta astazi varianta finantarii unui eventual tratament in strainatate al actorului. Premierul Victor Ponta a discutat deja in acest sens cu ministrii Sanatatii si Finantelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordati din Fondul de rezerva.

Sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu