Actualitate

Magda Ciumac, dezvăluiri la 15 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu! Cu cine s-a întâlnit atunci avocata

Publicat: 08 iun. 2022
dispariția Elodiei Ghinescu
Magda Ciumac s-ar fi întâlnit cu Elodia Ghinescu în urmă cu 15 ani, înainte de dispariția avocatei

Fosta soție a lui Tolea Ciumac a dat recent detalii despre un eveniment petrecut înainte de dispariția Elodiei Ghinescu, de acum 15 ani. Magda Ciumac a povestit că în 2007, ea și soțul ei s-au întâlnit cu avocata într-un bar din Brașov. În altă ordine de idei, avocata familiei Ghinescu spune că mama Elodiei merge constant la mormântul acesteia și încă mai speră într-o minune.

Cazul Elodia a fost demarat după dispariția avocatei Elodia Ghinescu, născută în 27 septembrie 1968, la Brașov. Aceasta a dispărut fără urmă în seara de 29 august 2007, ceea ce a constituit o lungă anchetă a poliției și procuraturii. Acest caz a fost puternic mediatizat în presa românească, iar soțul avocatei, Cristian Cioacă, a fost arestat în cele din urmă fiind acuzat de omor calificat. De precizat însă că trupul avocatei Elodia Ghinescu nu a fost descoperit niciodată.

Magda Ciumac, dezvăluiri la 15 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu

Apar noi detalii despre cazul Elodia Ghinescu. Magda Ciumac, o prezență binecunoscută la OTV, a povestit ce s-a întâmplat înainte ca nimeni să nu mai știe nimic de avocată. Cazul Elodiei Ghinescu a ținut pentru mult timp primele pagini ale ziarelor, iar nici până astăzi, la 15 ani de la dispariția ei, nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu avocata.

Magda Ciumac, una dintre cele mai vocale personaje care au vorbit despre acest caz, a făcut noi dezvăluiri. Bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii ei de pe TikTok, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face. Ei bine, în ultimul live susținut pe platformă, aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre cazul Elodiei Ghinescu.

Elodia Ghinescu, Tolea și Magda Ciumac ar fi avut o întâlnire de gradul zero înainte de dispariția avocatei! Bruneta și-a luat toți fanii prin surprindere în ultimul live de pe TikTok a făcut dezvăluiri neașteptate despre cazul care a stat pe buzele tuturor în urmă cu mai bine de un deceniu.

Magda Ciumac a povestit noi detalii despre acest caz. Ea și Tolea Ciumac, care la acea vreme era încă soțul ei, s-au întâlnit cu Elodia Ghinescu într-un bar al unui hotel din Brașov. Totul s-a întâmplat în 2007, cu puțin timp înainte ca avocata să dispară fără urmă și să nu mai fie găsită.

Eu știam clar că noi ne văzusem cu acea avocată, ca să știți adevărul. În Brașov, la un bar, era un hotel înainte, pe dreapta, la intrare pe strada lungă. Nu știu dacă mai este acum în Brașov (n.r. – locația). Noi ne-am văzut cu Elodia Ghinescu la masă! Deci noi am băut o cafea cu femeia aia. Eu nu eram atunci cu pozele, aveam 21 de ani… Vă dați seama că au trecut atâția ani”, a dezvăluit Magda în cadrul ultimului ei live de pe TikTok.

Mama Elodiei Ghinescu plânge la un mormânt gol

Chiar dacă trupul avocate nu a fost niciodată găsit, Emilia Ghinescu, mama acesteia i-a amenajat un loc de veci, acolo unde merge constant să se roage la o minune. Mai mult, Crina Radu, avocata femeii, a dezvăluit că mama Elodiei i-a făcut și o înmormântare creștinească, iar apoi parastas.

Elodia ar fi trebuit să aibă un mormânt, să aibă o înmormântare creștinească. Chiar dacă dna Emilia i-a făcut parastas, i-a făcut slujba aceea de înmormântare, cum se face, dar mormântul este gol. El trebuia să se gândească și la copil, pentru el era important să poată să meargă la mormântul Elodiei și să știe că acolo sunt rămășițele trupești ale Elodiei”, a declarat Crina Radu.
Adauga un comentariu