Din lumea filmului

Magda Palimariu vorbeste deschis despre divort: „Nu consider ca am pierdut ceva”

Publicat: 01 feb. 2018
3

Am aflat despre cea care ne aduce stirile despre vreme ca ea insasi este un om solar, care iubeste viata, fara nevoia de-a da explicatii ori prognoze

Ne-am obisnuit s-o vedem mereu senina si zambitoare, prezentand rubrica „Meteo“ la Pro TV. Si tot adesea o urmarim in pictorialele ei splendide la malul marii. Evident, la usa ei bat multi admiratori, dar foarte rar ne e dat sa si aflam despre ei. Ca de pilda, momentul casatoriei sale, cand mirele a ramas in anonimat. Sau divortul ei, dezbatut la luni de zile dupa ce a fost pronuntat. De ce simte nevoia sa-i tina in umbra pe partenerii sai? Si de ce viata ei e inca un mister, desi o stim de mai bine de 10 ani? Iata cateva raspunsuri.

Esti mereu fresh si pare ca timpul sta in loc pentru tine. De cati ani esti in Pro TV?

Se fac 11 ani de cand sunt in Pro TV si 14 de televiziune. Eu am crescut la Sibiu si am facut facultatea la Cluj. In 2003-2004 m-am mutat de tot la Bucuresti, am inceput sa lucrez in televiziune, am facut masterul in jurnalism, dupa care a venit sansa cea mare sa intru in Pro TV.

Care a fost cea mai grea incercare de care ai avut parte? Cand ai fost cel mai jos?

Au fost destule astfel de situatii! De exemplu, 2016 a fost un an extrem de greu, o data pentru ca m-am despartit de fostul meu sotul, ne-am rupt unul de celalalt, dupa care m-am rupt de tatal meu. Disparitia tatalui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am intampinat in viata asta.

Deci practic ai pierdut, in acelasi an, doi barbati importanti.

N-as putea spune ca am pierdut doi barbati, pentru ca pe fostul meu sot nu l-am pierdut.

Adauga un comentariu