Stiri si curiozitati

Magda Vasiliu, despre divertisment la tv: Boturi exacerbate, sprancene imense, glume trase de par

Publicat: 01 mart. 2019

Din cand in cand, oamenii care mai dau cu ochii pe ecranele televizoarelor pe canalele romanesti isi pun intrebarea ce s-a intamplat de s-a ajuns aici si cum sta de fapt problema – e vina publicului pentru pseudo-emisiunile respective sau chiar le merita?

In goana dupa publicitate, televiziunile romanesti au cazut prada gustului prost, iar generatiile de telespectatori care le-au urmarit s-au acomodat atat de bine in cliseele propuse incat il considera firesc.

Intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu s-a declarat dezamagita de ce se intampla la emisiunile de divertisment.

”Nu prea ma uit la emisiuni de divertisment. Aseara insa am facut imprudenta sa urmaresc o astfel de emisiune pe un post romanesc. Nu-l numesc, pentru ca oricum ceea ce am remarcat este valabil pentru oricare alta televiziune. Glume trase de par, vesnice aluzii sexuale si trucuri de magie vechi, prezentate ca fiind o minune nemaivazuta….

Dar ceea ce ma bulverseaza efectiv este machiajul doamnelor si domnisoarelor… Sprancene groase, imense desenate stufos deasupra unor ochi sclipiciosi/negriciosi, pometii dati in exces cu blush sclipicios, boturi exacerbate si mult, prea mult fond de ten adunat in riduri impreuna cu pudra menita sa l fixeze… Plus vesnicele decolteuri etalate cu o mandrie nejustificata, sclipicioase si ele…. Plus vesnicele bucle….

Nu am fost niciodata genul snob. Cei care ma cunosc din afara fb stiu ca nu am fost niciodata vreo inchipuita, vreo snoaba… Da' ma uit la moderatoarele de la televiziunile italienilor, la invitate, la vedetele lor… Ori lumina e mult mai buna, ori astea aici sunt cu toate la locul lor… Nu vezi sprancene, nu vezi boturi, nu vezi sani sclipiciosi expusi ca si cum ar fi in cautarea celui care da mai mult… Pacat..

Se spune ca romancele sunt frumoase (ma rog, nu putem generaliza… Or fi frumoase, dar nu prea se mai vede de sub straturile de machiaj menit sa le faca pe toate sa arate la fel…”, a scris Magda Vasiliu, pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu