Stiri si curiozitati

Magda Vasiliu il ataca pe Raed Arafat in cazul Busuioc. Ce ar fi omis medicul

Publicat: 16 nov. 2018

Magda Vasiliu a iesit in public cu un mesaj destul de dur pentru medicul Raed Arafat, in urma explicatiilor date de acesta in cazul Florin Busuioc.

„Ce-mi plac mie politicienii astia care in momentul in care o persoana publica are probleme, sar instant cu explicatii, solutii etc….

Ma uit la R. Arafat vorbind despre Busu si-mi aduc aminte cum m-au sunat si pe mine atunci cand n-am mai putut si am facut publica situatia incredibila in care ma aflam. De parca pana la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pamant de legile lor tampite.

Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu sa fie bine, sa-si revina. E un reper in Romania…. Si mai sper ca dl Arafat sa verifice daca e adevarat ca seful de la Cardiologie din Craiova si-a inchis telefonul ca sa nu fie solicitat.

Si sa mai verifice de ce in Craiova doar un singur medic poate face interventii de genul celei care i-a salvat viata lui Busu. Daca-si inchidea si el telefonul?!? Apoi, sa vina sa vorbeasca…. Sau, sa vorbeasca dl Arafat & Co despre toti pacientii, nu doar despre cei care apar la tv. Multa sanatate si putere lui Busu, pentru ca, in fond, asta conteaza acum cel mai mult”, a scris Magda Vasiliu pe pagina ei de Facebook.loading...

Adauga un comentariu