Magazin

Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Fecioara

Publicat: 18 apr. 2019
1

Nativul Fecioara stie sa faca bani numai din munca proprie. Din activitati monotone, fara implicarea creativitatii si muncind din greu. Jocurile de noroc, de orice fel ii aduc pierderi. Nu-l deranjeaza locul doi. Este tipic angajatului care lucreaza la stat, care nu are curajul sa se lanseze in afaceri.
In ceea ce priveste sanatatea, fecioara are o rezistenta medie la boli si la factori de stres. O conduce ipohondria care poate constitui o problema mai mare decat boala in sine. Atunci cand este bolnava, fecioarei ii place sa fie compatimita si face din suferinta fizica un trofeu. Poate suferi de nevroze, insomnii, astenie, ticuri. Cele mai sensibile organe sunt pancreasul, ficatul, splina, intestinul subtire.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Defectele femeii din zodia Fecioara

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre numerele compatibilitatii: ce insemna cifra opt

Fericirea pentru Fecioara e foarte aproape de o activitate in slujba unei cauze care da un sens destinului sau. Odata ce veti avea sentimentul de a fi util colectivitatii, in primul rand, e foarte important pentru ei. Lasati-va purtati de dragoste pentru fericire.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numarul care corespunde fiecarui nume

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre compatibilitatea intre doua persoane

Maxima pentru Fecioara: „O fiinta umana este mai fericita daca se dedica unei cauze care depaseste propria persoana”.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Repetitia numarului 6 transmite un semnal de alarma. Esti sub influenta unor energii negative
 
Formula fericirii:

  • 10% bricolaj
  • 10% natura
  • 15% eficacitate profesionala
  • 20% munca fizica
  • 20% imbagatire spirituala
  • 25 % munca de caritate

 

Adauga un comentariu