Magazin

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Iata ce cadouri puteti face nativilor din Gemeni

Publicat: 22 mai 2019

Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia zilei” despre cadourile care pot fi oferite anumitor nativi. Asadar, daca aveti vreun geaman scapati ieftin, cumparandu-i o carte, o revista, o agenda telefonica, precizeaza numerologul Mihai Voropchievici.

Nu intra in viata acestor zodii, daca nu le poti face fericite

Ce cadouri puteti face nativilor din Gemeni

Le puteti lua o bicicleta, o enciclopedie, articole de scris, aparate de aer conditionat, carti, reviste, un computer, parfumuri, vestimentatie moderna, aparatura moderna-video, un casetofon, articole pentru computer, televizor, aparat de radio, agenda telefonica, un joc de sah, Monolpoly, puzzle, bratari, jucarii.

De asemenea Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia Zilei” despre calitatile nativilor din zodia Gemeni. Gemenii promoveaza spiritul liber, sunt firi curioase, iubesc libertatea si aventura, precizeaza numerologul. Cea mai mare calitate este spiritul lor liber, lipsit de prejudecati. Totusi, gemenii sunt foarte sociabili si deschisi, adauga acesta.

Personalitate

Gemenii sunt reprezentarea cea mai exacta a principiului comunicǎrii. In toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom intalni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Si pe bunǎ dreptate. Acesti nativi sunt fǎcuti pentru comunicare, pentru schimb de informatii, pentru observarea evenimentelor, trecerea in revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.

Curiozitatea este trǎsǎtura de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze si cu atat mai putin sǎ punǎ in practicǎ bagajul de cunoastere si informatie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vadǎ” si sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenti jurnalisti.

Gemenii se aruncǎ in experienta vietii cu o frenezie greu de egalat si inteles, chiar dacǎ, in aparentǎ, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sǎ se joace, sǎ trǎiascǎ totul cu entuziasm.

Gemenii s-au nǎscut, de asemenea, sǎ vorbeascǎ. Despre tot si despre toate. Par sǎ aibǎ rǎspuns la orice intrebare (ca si Vǎrsǎtorii), iar dacǎ se intamplǎ sǎ nu aibǎ vreun rǎspuns, il vor cauta si afla in cel mai scurt timp. La ascultare, au de lucru. Ei trebuie sǎ stie cǎ uneori e foarte folositor sǎ asculti, sǎ fii prezent la ceea ce ti se spune, in loc sǎ te faci cǎ asculti si, de fapt sǎ fii cu gandul in altǎ parte.

Alte trǎsǎturi demne de a fi amintite sunt, desigur, vitalitatea extraordinarǎ cu care sunt inzestrati, dar si inteligenta uimitoare. Sunt flexibili si adaptabili, joviali si jucausi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit