National

Mai ceva ca-n Troia: „Elenele” Romaniei se ciondanesc de zor

Publicat: 14 aug. 2014
1
Daca pana acum erau prietene foarte bune, Elena Udrea si Elena Basescu sunt de cateva zile intr-un razboi politic provocat de Cristian Diaconescu, candidatul Partidului Miscarea Populara, PMP, la alegerile prezidentiale din noiembrie.
Concret, fata cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, o acuza pe sefa PMP, Elena Udrea, ca nu ii lasa pe membrii partidului din filiale sa stranga cele 200.000 de semnaturi necesare lui Diaconescu pentru a-si putea depune candidatura la functia suprema in stat.
Citeste si:Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa mi-l respect
Reactia sa vine dupa ce sefa femeilor din Miscarea Populara, fosta tenismena Ruxandra Dragomir, a invocat posibilitatea unei candidaturi pentru Cotroceni a Elenei Udrea, sustinand ca prezidentiabilul partidului, Cristian Diaconescu, are probleme in a strange cele 200.000 de semnaturi necesare inscrierii in alegeri.
“Organizatiile partidului au probleme in a strange semnaturi pentru prezidentiabilul Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea interzice acest lucru”, a scris fosta europarlamentara Elena Basescu, EBA, pe site-ul sau de socializare. Fost ministru al turismului, presedinta Miscarii Populare, Elena Udrea, nu a raspuns atacurilor aduse de fiica lui Traian Basescu din respect pentru seful statului.
Citeste si: Scandal in PMP: Elena Udrea ar putea candida la prezidentiale
Adauga un comentariu