Eveniment-Social

Mai multe cartiere din Iasi au ramas fara iluminatul stradal

Publicat: 04 aug. 2013
1
Zeci de mii de ieseni care locuiesc in diverse zone ale orasului se confrunta cu lipsa iluminatului stradal pe timp de noapte. Oamenii sunt afectati de lipsa luminii, cauzata de avariile tot mai dese survenite la reteaua invechita.

Zonele in care aceasta stare de disconfort se instaleaza aproape in fiecare noapte sunt exact acele cartiere in care reteaua de distrbutie a energiei electrice este invechita si uzata de timp. Podu Ros, Nicolina I, CUG, Pacurari, Copou si Tatarasi sunt cartierele in care frecventa intreruperilor intrece orice doza de rabdare a oamenilor. 

„La noi in cartier in Copou, pe strada Aurora si pe strada Macazului nu este lumina pe strada cam de o saptamana. Aici sunt strazi inguste, sunt caine cam pe la fiecare casa si nu te simti in siguranta daca nu ai macar un bec sa vezi daca e cineva in fata ta sau in spatele tau. Mergi cu grija, parca esti in evlul mediu cand treci pe aici. Sunt si foarte multi copaci care fac sa para si mai intuneric. Nu mi se pare deloc normal sa se intample asa ceva, mai ales ca pentru lumina de pe strada tot noi platim, nu e vreun cadou de la cineva”, a spus un iesean ce locuieste in zona Copou.
Tags:
Adauga un comentariu