Eveniment-Social

Mai multi ieseni au avut nevoie de medic, dupa ce s-au batut la petrecere

Publicat: 02 ian. 2017
1
Medicii de la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi au acordat ingrijiri medicale mai multor ieseni care au fost victime ale unor agresiuni. Niciunul dintre pacienti nu este in stare grava. O parte dintre victime s-au batut la petrecerea de Anul Nou, iar ceilalti in ziua de Sfantul Vasile. Printre victime este si un barbat de 43 ani, din comna ieseana Voinesti, care a luat bataie la petrecerea organizata de ziua numelui, Sf. Vasile.

Agresiunile au avut loc pe fondul consumului exagerat de alcool. O tanara de 24 ani, din Iasi, a fost batuta de iubit in prima zi a anului 2017. Fata a fost diagnosticata cu traumatism cranio-facial. Un tanar de 26 ani, din localitatea ieseana Dobrovat, a fugit din spital, desi avea o plaga la urechea stanga, o contuzie la mana dreapta si un traumatism cranio-cerebral.

„Pacientii policontuzionati in urma unor agresiuni au fost trimisi la Spitalul de Neurochirurgie, pentru ca aveau si traumatism cranio-cerebral si necesitau consult de specialitate. Un astfel de traumatism poate crea complicatii foarte grave imediate sau mai tarziu”, a spus prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon. 

Adauga un comentariu