National

Mai mulți jandarmi care terminaseră programul au intervenit la un accident rutier și au acordat primul ajutor

Publicat: 28 nov. 2020
Jandarmii acordă primul ajutor
Un echipaj de jandarmi aflat după terminarea programului a acordat primul ajutor la un accident rutier cu victime

Serviciul în slujba oamenilor nu se încheie la finalizarea programului. Asatfel, plutonierul adjutant șef Stanciu Ovidiu, împreună cu colegii săi, după o noapte în care au acordat sprijin structurilor M.A.I. Neamț au realizat în această dimineață, la revenirea în municipiul Bacău, că în continuare este nevoie de ei.

Faptul că suntem zi și noapte în mijlocul societății face ca uneori, noi să fim cei care ajungem primii la fața locului indiferent de natura incidentului, drept pentru care în această dimineață am fost martorii unui accident între două autoturisme soldat cu mai multe persoane rănite dintre care una încarcerată.

Bărbatul imobilizat se afla în stare de șoc și acuza dureri în zona picioarelor întrucât acestea îi erau prinse sub bordul mașinii. Colegii noștri au comunicat în permanență cu acesta pentru a-l calma, reușind între timp să deschidă portiera autoturismului.

Despre colegul nostru Stanciu Ovidiu, coordonatorul echipajului de Jandarmi, vă putem spune că anul acesta pe 15 decembrie împlinește 27 de ani în slujba oamenilor, iar pe parcursul carierei a fost de multe ori la locul potrivit în momentul potrivit, adică în mijlocul semenilor săi gata să-i ajute.

Adauga un comentariu