Magazin

Mai multi prieteni de-ai designerului Razvan Ciobanu, audiati

Publicat: 17 mai 2019
1

Informatii de ultim moment in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Dupa ce presa a adus la suprafata multe nereguli cu privire la accidentul devastator in care regretatul designer si-a pierdut viata, acum, oamenii legii continua ancheta.

Astfel, astazi, mai multi apropiati ai lui Razvvan Ciobanu sunt audiati in cazul mortii acestuia. Printre acestia se afla si barbatul care i-a imprumutat masina lui Razvan Ciobanu. Iulica Cercel da explicatii in fata legii, in incercarea de a se pune cap la cap toate informatiile din acest caz.

Cristi Pascu, declaratii despre datoriile pe care le avea Razvan Ciobanu

Hairstylist-ul Cristi Pascu a facut dezvaluiri la emisiunea Xtra Night Show. Acesta a vorbit despre datoriile pe care le avea designerul Razvan Ciobanu.

„Avea sa imi dea o suma de bani. Eu il cunosc pe Razvan de foarte multi ani, am facut multi bani impreuna! Nu s-a pus problema cand a venit la mine sa nu ii dau pentru ca as fi fost ipocrit. Plus ca la momentul respectiv era un om normal, nu incepuse decaderea. Mi-a cerut la vremea respectiva: „Da-mi cati bani ai”! „Bine, dar ce s-a intamplat?”. „Am o problema ca nu mi-au intrat banii, trebuie sa dau salariile pe 15 si nu am cash pentru salarii”. Si i-am zis: „Ia-i Razvan, astia-i am la mine!”. CONTINUAREA

Adauga un comentariu