Stiri si curiozitati

Mai multi soldati din Garda Reginei Marii Britanii au fost arestati! Motivul…

Publicat: 20 nov. 2018
3

Cinci soldati din Coldstream Guards au fost arestati, dupa ce s-au luat la bataie intr-un local. Incidentul a avut loc in timp ce Regina se afla in locuinta ei. Soldatii au fost implicati intr-o bataie cu cel putin opt barbati.

„Cei cinci au fost pe val. Au plecat dintr-un pub si in drum spre casa s-au oprit sa manance un kebab. Acolo au intrat intr-o altercatie cu niste barbati”, potrivit unor surse.

Politia a transmis ca cinci barbati au fost arestati si ca s-a deschis o investigatie in acest caz, potrivit dailymail.co.uk.

Motivul incredibil pentru care Regina Elisabeta nu poarta pantaloni in public

Indiferent de vreme, Regina Elisabeta apare in public in fusta. Multi dintre si-au pus probabil aceasta intrebare. Azi veti afla de ce Regina Elisabeta nu poarta pantaloni.

Suveranul Angliei nu a mai purtat pantaloni in public de 50 de ani. Regina Elisabeta a renuntat la acest obiect vestimentar in anul 1970. Ultima pereche purtata in public a fost la turneul ei din Canada, din acel an. In respectiva vizita oficiala, a mers alaturi de Printul Philip. La ultima ei aparitie publica in pantaloni, Regina Elisabeta a purtat pantaloni din matase creati de Ian Thomas. A marturisit, la vremea respectiva, ca i-a purtat pentru a isi moderniza imaginea. Din nefericire, aparitia ei nu a fost un succes asa ca nu a mai repetat experienta

Adauga un comentariu