Eveniment-Social

Mai multi straini au fost prinsi locuind in Iasi fara viza

Publicat: 15 iun. 2016

Politisti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari, Serviciul pentru Imigrari Iasi, au desfasurat, în saptamâna 8-14 iunie, mai multe actiuni, în cooperare cu structuri cu atributii în sistemul de ordine si securitate nationala, cu scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta în rândul comunitatii noastre.

În cadrul activitatilor, au fost depistati cu sedere ilegala trei cetateni straini, din Israel si Ucraina. Acestia au intrat legal în România, doi în baza unor conventii internationale si unul în baza unei vize emise pentru alte scopuri, dar la expirarea dreptului de sedere, nu au parasit teritoriul tarii noastre si nici nu au întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Urmarea celor constatate, politistii Serviciului pentru Imigrari Iasi au eliberat decizii de returnare, prin care sunt obligati sa paraseasca tara noastra în cel mult 15 zile. Totodata, acestia au fost sanctionati contraventional, trei cu amenda, în valoare totala de 800 de lei, si unul cu avertisment, în conformitate cu prevederile legii privind regimul strainilor în România.loading...

Adauga un comentariu