Sport

Mai plictisim o data Europa?

Publicat: 10 oct. 2011
1

@ Albania – Romania, in ultima etapa a preliminariilor Euro 2012 la fotbal @ Cele doua echipe nu mai au nici o sansa de calificare la turneul final din Ucraina si Polonia @ Tricolorii au nevoie de un punct pentru a incheia Grupa D pe locul 3, inaintea „puternicelor” echipe ale Albaniei si Belarusului @ Partida trebuia sa se dispute la ora 22.00, dar cum nu mai are nici o importanta in ecuatia calificarii, UEFA a fost de acord sa o devanseze cu o ora

Nationala de fotbal a Romaniei incheie astazi o noua campanie dezastruoasa pentru calificarea la un turneu final. De la ora 21.00, Romania va juca in Albania, in ultimul meci din preliminariile Euro 2012, o partida fara nici o miza pentru ambele echipe. Atat Romania, cat si Albania au ratat orice sansa de calificare la turneul european, din Ucraina si Polonia. Chiar daca tricolorii au nevoie macar de un punct astazi, ca sa incheie grupa inaintea „puternicelor” echipe ale Albaniei si Belarusului, meciul din Albania este unul doar de palmares.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro care este situatia in clasamentul grupei Romaniei si ce echipe vor merge la Euro 2012.

Adauga un comentariu