Eveniment-Social

Mai putine mijloace de transport public scoase la strada

Publicat: 10 apr. 2014
1

Regia locala de transport in comun a anuntat ca va reduce numarul autobuzelor si tramvaielor in perioada urmatoare si, totodata, se vor modifica itinerariile unor trasee. Masura este luata odata cu apropierea vacantei scolare si cu santierul ce se desfasoara pe calea de rulare a tramvaielor in zona Nicolae Iorga Calea Chisinaului Tatarasi. „Pe perioada vacantei de Paste a elevilor, planificarea mijloacelor de transport public se modifica. In intervalul 12.04.2014 – 22.04.2014 se vor reduce o parte a mijloacelor de transport planificate suplimentar la orele de varf. Calatorii care circula pe relatia Tatarasi Nord – Baza 3 vor putea utiliza autobuzele planificate pe traseul 11 Dacia – Baza 3 – Tatarasi Nord, opt ture si doua suplimentare la orele de varf”, precizeaza Adrian Mihai, purtator de cuvant al RATP Iasi.

Citeste si: Lucrarile la liniile de tramvai impun noi modificari in trafic

Citeste si: ATENTIE SOFERI. Trafic infernal in Metalurgie. Circulatie blocata pe un sens de mers

Comentarii
  • Si asa erau putine mijloace de transport. In 41 e inghesuiala de nedescris in fiecare zi. La ora 16.30 cand statiile sunt pline de calatori ei retrag masinile la garaj si mai vor transport civilizat! A mers vreo unul din sefii de la RATP la orele de varf cu autobuzul 41. Nu mai spun de 41B in care te sufoci! Halal oras!

  • Daca ati iubi cetatenii acestui oras si v-ar pasa de sanatatea lor, atu scoate toate bombele infecte, numite autobuze ratp, din oras! sunt adevarate focare de infectie, dle director si o zic cu toata responsabilitatea! Traseul 30, cred ca este cel mai infect din oras, nu se poate respira, plin mereu de boschetari, cersetori si alte specii subumane! decat ne-ati bombarda cu reclame idioate la tot felul de prostii, mai bine ati pune spoturi cu sfaturi pt cetateni: spalati-va zilnic pe dinti,faceti dus si verificati-va singuri daca mirositi a transpiratie! pe jos in autobuze, e ca in ocol la vacile de la tara! scaunele si geamurile, barele, sunt date cu clei…natural%la %! inainte se spala pe jos la capat de traseu, se mai uita soferul cat de cat!

Adauga un comentariu