Actualitate

Mai sunt cateva zile pana se va afla noua conducere a IRO Iasi

Publicat: 26 oct. 2015
1

Astazi este ultima zi de inscriere pentru cei care doresc sa isi depuna candidatura pentru postul de manager al acestei institutii. Perioada in care se va desfasura concursul la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iasi este 4-11 noiembrie, iar candidatii gasesc pe site-ul oficial al institutiei bibliografia pentru concurs, temele cadru si grila de punctare pentru proiectul de management. Candidatii la postul de manager al Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iasi trebuie sa indeplineasca anumite criterii: sa fie absolventi in domeniul medical, juridic sau economic, sa fie cadru universitar sau medic primar si sa aiba absolvit un curs de perfectionare in management sau management sanitar, aprobat de Ministerul Sanatatii. Candidatii nu trebuie sa fie in curs de urmarire penala sau condamnati penal si trebuie sa aiba cel putin doi ani vechime in posturi prevazute cu studii universitare de lunga durata.

Dupa ce fostul manager al Institutului Regional de Oncologie Iasi, actual manager interimar, a fost demis pentru ca Ministerul Sanatatii a constatat ca nu au fost respectate clauzele impuse de contractul de management, Consiliul de Administratie s-a intrunit pentru a stabili desfasurarea concursului pentru postul de manager.
Comentarii
  • SPRE DISPERAREA UNORA DE LA IRO – ÎN 22-25 OCT. ac, LA IAȘI A AVUT LOC CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE CHIRURGIE TORACICĂ EDIȚIA XIII. CU ACEST PRILEJ A FOST ALES PREȘEDINTELE SOCIETĂȚII ROMÂNE DE CHIRURGIE TORACICĂ, ÎN PERSOANA DISTINSEI ȘI PROFESIONISTEI DR. CRISTINA GRIGORESCU DE LA SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE. ESTE PENTRU PRIMA DATĂ CÂND ÎN ACEASTĂ FUNCȚIE A FOST ALEASĂ O FEMEIE, FAPT CU ATÂT MAI IMPORTANT CU CÂT EA APARȚINE LUMII MEDICALE IEȘENE. BRAVO !!!

Adauga un comentariu