Scena artistica din Romania

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relatii diferite. Una dintre fiicele actritei are 20 de ani si locuieste in Cluj

Publicat: 03 oct. 2019

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrite din Romania. Este mama a trei copii si are o cariera de succes.

Daca pe fiul actritei, Tudor, lumea l-a vazut des pe scena teatrului sau in filme, celelalte doua fiice ale actritei au stat departe de camerele de filmat.

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relatii diferite. Astfel, pe Tudor, din casnicia cu actorul Claudiu Istodor, alaturi de care joaca acum in serialul „ Sacrificiul”, pe Cabiria, din relatia cu actorul Istvan Demeter, si pe Ana Isadora, din al doilea mariaj, cu medicul neurochirurg Dumitru Baltateanu.

Maia Morgenstern, in varsta de 57 de ani, a devenit mama a treia oara la varsta de 41 de ani, atunci cand a nascut-o pe Ana Isadora.

Cabiria are 20 de ani, locuieste in Cluj si este studenta la actorie. Singura care se pare ca nu va urca pe scena teatrului este mezina familiei, Ana Isadora, in varsta de 16 ani, care este interesata de un domeniu total opus, de Psihologie, potrivit Unica.

De mana cu fostul sot, in serialul  „Sacrificiul”

Cu toate ca au divortat de ani buni, Maia Morgenstern, 57 de ani, si Claudiu Istodor, 58 de ani, nu au lasat ruptura survenita pe plan personal sa le afecteze profesia.

Au continuat sa joace impreuna in diverse proiecte, iar acum – culmea, la un an de la zvonul ca ar forma din nou un cuplu! -, au primit roluri de sot si sotie intr-un serial TV.

Noul serial „Sacrificiul”, care va fi difuzat toamna aceasta la Antena 1, ii are in distributie pe cei doi actori. Prima ofertata a fost Maia.

Maia Morgenstern si Claudiu Istodor au fost casatoriti in perioada 1983-1999 si au impreuna un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, 35 de ani.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit