Scena artistica din Romania

Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul: „Inadmisibil, lipsa de respect!”

Publicat: 15 apr. 2019
3

Admiratorii au aflat ca Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul.

Miercuri seara, Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul. Actrita si colegii ei care joaca in piesa „Cu ce va servesc” au avut spectacol programat la Cluj-Napoca, la ora 20.00, toti bazandu-se ca or sa ajunga la timp cu o cursa de linie a Tarom, Bucuresti-Cluj Napoca, care urma sa decoleze de la Otopeni la 18.05. Din pacate, cursa a avut intarziere.

Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul: "Poate as fi incercat sa iau bilet pentru o destinatie apropiata"

“Tarom. Anunt in Aeroport Otopeni: Cursa Tarom pentru Cluj-Napoca va avea intarziere doua ore.  Cursa era prevazuta pentru ora 18.05. Anuntul a fost facut la ora 18.33. Inadmisibil. Poate as fi incercat sa iau bilet pentru o destinatie apropiata. Oradea. Stiu si eu? Nu anuntul a fost facut dupa ce alte curse au plecat. Nicio optiune.  Lipsa de respect. Nimeni cu care sa stai de vorba. Sala de asteptare neincapatoare. Fara locuri unde sa putem sta. Fara un cuvant”, a postat Morgenstern in timp ce se afla in aeroport.

Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul: "Abia acum se face imbarcarea"

E clar ca Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul. „Avem spectacol la Cluj si trebuia sa inceapa la ora 20.00. Abia acum se face imbarcarea. Desi la 18:05 trebuia sa decolam. Explicatii, justificari…Dumnezeu stie daca sunt sau nu reale. Si nici macar nu conteaza. La Cluj e sala full. Vom incepe la 21.00 in speranta ca vom ajunge in timp. Zburam cu Tarom. p.s. Daca aveti pe cineva care are bilet in seara aceasta la “Cu ce va servesc?”va rugam anuntati. Multumim!”, a mai scris Maia inainte de imbarcare. Pana la urma, trupa a ajuns, chiar daca cu intarziere, si a sustinut spectacolul de teatru.

Adauga un comentariu