Economic Local

Maine, contribuabilii ieseni pot afla ultimele noutati legislative de la sefii Finantelor

Publicat: 10 dec. 2017

Maine, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi organizeaza o noua intalnire cu contribuabilii locali pentru a oferi lamuriri legate de noutatile legislative.

Intalnirea este programata pentru ora 10:00, la sediul institutiei. Astfel, vor fi dezbatute noutatile legislative legate de modificarile aduse Codului Fiscal prin OUG 79/2017 si de ordinul nr. 660/2017 privind aprobarea procedurii de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanta intre Ministerul Finantelor si contribuabili.

"Contribuabilii interesati pot afla data, locul de desfasurare a întâlnirii si subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice sau prin intermediul CallCenter-ului, apelând numarul de telefon: +4 031 403 91 60. Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unitatilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul «Formularului de Contact» de  pe site-ul Agentiei. Le recomandam contribuabililor care doresc sa adreseze întrebari reprezentantilor nostri sa le transmita odata cu solicitarea de programare", spun reprezentantii DGRFP.

Citeste si : EXCLUSIV! Angajatii de la Finante Iasi s-au plimbat de 1 milion de euro! Numele functionarilor este STRICT SECRET

 loading...

Adauga un comentariu