Eveniment-Social

Majoritatea angajaților de la Universitatea „Cuza” din Iași intră în concediu de odihnă! Sunt măsuri de precauție față de coronavirus

Publicat: 28 mart. 2020

Decizii importante luate de conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași. Totul are la bază măsuri de precauție care țin de evitarea infecțiilor cu COVID-19. Astfel, printr-o ședință luată ieri (27 martie 2020 – n.r.), la Universitatea „Cuza”, profesorii și cercetătorii derulează activități educaționale și științifice, inclusiv cu studenții, strict on-line. Pe de altă parte, din celelalte categorii de angajați ai celei mai vechi instituții de învățământ superior, 34 de persoane sunt libere, în baza legislației în vigoare, pe motiv de suspendare a activităților educaționale pentru elevi.

Se asigură permanența, la minimul necesar

De asemenea, se asigură permanența, la minimul necesar și pentru buna activitate în Universitatea „Cuza”. Pe de altă parte, restul angajaților de la „Cuza” au intrat în concediu de odihnă, mulți începând din data de 27 martie, iar restul de luni, 30 martie. Toate aceste măsuri, luate de rectorul – prof. univ. dr. Tudorel Toader și întreaga echipă din Biroul Executiv al Consiliului de Administrație (BECA), au plecat de la considerentul principal ce ține de sănătatea și protecția tuturor membrilor comunității academice de la Universitatea „Cuza”.
Comentarii
Adauga un comentariu