Magazin

Mama care a intrat in Cartea Recordurilor duce o batalie grea! Afla pentru ce lupta Adriana Iliescu!

Publicat: 28 apr. 2014
1

Adriana Iliescu, femeia care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit mama la varsta de 67 de ani, are din nou probleme. Nici bine nu i-a trecut supararea ca a pierdut procesul cu vecinul ei de la Balcesti, care si-a facut o vila lipita de casa ei parinteasca, ca se plimba din nou prin tribunale. Adriana Iliescu se judeca pentru a intra in posesia unui teren care i-ar fi apartinut familiei sale. Este vorba de un hectar de pamant, amplasat in comuna Valea Mare, pe malul raului Cerna.

Citeste si: Un nou necaz pentru Adriana Iliescu. A ajuns din nou in instanta

„Este o mostenire de la tatal meu, care a dat in arenda 3 hectare unui inginer agronom arendas si sotiei lui, care lucreaza in primarie. A facut act de arendare la primarie, a spus care sunt vecinii, dar au stricat schita tatalui meu. Acum pretind ca un hectar l-ar fi cumparat ei. Este vorba de teren fertil, ca e pe malul Cernei”, a spus Adriana Iliescu. Ea se lupta pentru aceasta bucata de pamant de peste doi ani si crede ca procesul bate pasul pe loc. „Am vrut sa incep sa-l lucrez toamna trecuta, dar nu am putut”, s-a mai plans Adriana Iliescu.

Citeste si: Cum arata in tinerete cea mai batrana mama din Romania – FOTO

La sfarsitul anului trecut, Adriana Iliescu, a trecut prin clipe grele si s-a confruntat cu mari probleme financiare. Totul a plecat de la un proces pe care l-a pierdut.

Avocatul a costat-o o gramada de bani, dar acesta ar fi tradat-o si nu i-ar mai fi aparat interesele. Ea a pierdut nu mai putin de 64 de milioane, o suma adunata cu greu din pensie si economiile facute in ultimii ani pentru micuta Eliza, fiica ei. (C.V.)

Adauga un comentariu