National

Mama fetiţei care a fost găsită plină de vânătăi pe o stradă din Voluntari a fost arestată

Publicat: 20 nov. 2020
Copil de 9 ani bătut cu bestialitate de propria mamă în Voluntari
Copil de 9 ani bătut cu bestialitate de propria mamă în Voluntari

Caz şocant în Voluntari unde o fetiţă care era plină de vânătăi a fost găsită. Se pare că autoarea actelor de neexplicat este mama acesteia. Oamenii legii au decis să o aresteze pe femeie pentru 30 de zile.

Fetiţa a fost transportată la spital şi a fost examinată din punct de vedere medical de o echipă de medici. Mama fetei va fi cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor.

O fetiţă a fost găsită rătăcind pe o stradă din Voluntari

Săptămâna trecută, o fetiţă a fost găsită de o femeie pe o stradă din Voluntari. Fetiţa în vârstă de 9 ani prezenta mai multe răni grave la cap. Conform martorilor, copilul era dezorientat când a fost găsit. Alexandru Cumpănașu a anunţat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că mama copilului a fost arestată pentru 30 de zile de oamenii legii:

„MONSTRUL CU CHIP DE MAMĂ – ARESTATĂ ASEARĂ TÂRZIU LA SFÂRȘITUL AUDIERILOR! Plângerea mea penală conexata cu apelul vecinei din 11 Noiembrie!! Surse din parchet mi-au confirmat că MONSTRUL DIN VOLUNTARI a fost arestată urmând să se propună cercetarea acesteia în stare de arest”, scrie Cumpănașu.

Oamenii legii au explicat într-un comunicat faptul că au fost anunţaţi de o femeie cu privire la faptul că în jurul orei 09.00, pe o stradă din localitatea mai sus menţionată exista un copil cu multiple răni în zona capului. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical. Copilul a fost preluat de o echipă medicală şi dus la o unitate spitalicească din Capitala pentru a examena toate situaţiile.

În cele din urmă după efectuarea unor cercetări preliminare, mama copilului a fost chemată la audieri şi ulterior a fost arestată pentru 30 de zile. Polițiștii orașului Voluntari efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ce riscă femeia pentru gestul ei

Justiţia din România o poate condamna la ani grei de închisoare. Dacă se doveste a fi vinovată, mama fetiţei ar putea sta şi până la 7 ani de închisoare cu executare. Totodată, dacă femeia se face vinovată de această infracţiune va fi decăzută din drepturile părintești. Totuşi, femeia poate fi condamnată şi la închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.

În altă ordine de idei putem vorbi şi de un caz din această vară când o femeie a fost arestată după ce pe reţelele de socializare a apărut un clip video în care femeia îşi maltrata copilul. Fetiţa striga cu disperare să nu o mai bată, dar fără nicio şansă.

Sora fetiței care a fost snopită în bătaie de mama ei a făcut declarații sfâșietoare.

„Pe mine m-au crescut bunicii. Mama şi tata s-au despărțit când eu aveam maxim o lună. M-au crescut bunicii, mai mult din dorinţa bunicului. Nu am dus o viață roz. Bunica era destul de agresivă cu mine. Ajungeam de multe ori bătută la şcoală. Profesorii au vrut să sune la Protecţia Copilului doar că încercam să acopăr, să muşamalizez, pentru că îmi era foarte frică.

Comentarii
  • Asa e o tuta la Garbesti care o rupe cu bataia pe fetita de 7 ani si alea de la Protectie stau cu kru pe scaun, desi stiu ca fetita si ceilalti frati sunt neglijati de „mama”, batuti, nesupravegheati, vai de steaua lor. Florin Ion e bun de tras in poze si de interviuri ca in rest…. Interese la mijloc? Sigur….

Adauga un comentariu