Stiri si curiozitati

Mama fetitei de 5 ani violata si ucisa cu salbatacie, declaratii pline de durere. Ce a facut fetita ei in ultimele clipe din viata

Publicat: 02 mai 2018
3

Mama Esterei, fetita de 5 ani care a fost gasita moarta intr-o hala abandonata din Baia Mare, a vorbit. Femeia este distrusa de moartea fiicei sale si isi doreste sa fi murit ea in locul micutei.

Estera Marcovici ar fi fost rapita chiar din mijlocul copiilor cu care se juca. Era ora 19 cand parintii au sesizat disparitia.

Impreuna cu rudele si vecinii, au inceput s-o caute prin imprejurimi. Patru ore mai tarziu, fratii copilei au gasit-o printre ruinele fostului combinat. La doar 100 de metri de casa. Era pe jumatate dezbracata si avea rani grave pe tot corpul, informeaza observator.tv.

 "I-am dat bani sa mearga pe afara. Tot am asteaptat sa vina. Cand m-am dus s-o caut, am gasit-o moarta. Violata si batjocorita. Mai bine muream eu.", a spus mama copilei.

Vezi si Medicii au stabilit cum a fost ucisa fetita de cinci ani din Baia Mare. Este cu adevarat tragic ce au descoperit legistii

Un copilas care disparuse de acasa a fost gasit, dupa opt oe, fara suflare intr-un cartier marginas al orasului maramuresean Baia Mare. Asasinul i-a zdrobit capul fetitei de cinci  ani si, judecand dupa concluziile preliminare ale medicilor legisti maramureseni, pare sa o si violat.

Daca abuzul sexual s-a consumat inainte sau dupa moarte va fi lamurit la autopsie. Terifianta descoperire a fost facuta de chiar fratii miustei Estera care a pierit intr-un mod ingrozitor.

Surse judiciare spun ca fetita a disparut, fara ca cineva sa observe, chiar din fata locuintei unde se juca cu mai multi copii. Ar fi urmat cateva ore in care parintii, fratii fetitei, dar si bunicii si vecinii micutei  – membri ai unei comunitati de romi -, ar fi cautat-o asa cum s-ar fi priceput, printre prieteni si rude. Ceea ce a urmat depaseste insa orice inchipuire. Cadavrul micutei Estera a fost descoperit, intr-o cladire dezafectata din zona Combinatului Phoenix din Baia Mare. Firavul rup ii era mutilat, iar capul zdrobit aproape complet. Primii carora li s-a infatisat inaintea ochilor imaginile de cosmar au fost fratele de 12 ani si sora de 17 ani ai Esterei. Copiii care au descoperit oroarea au ramas marcati motiv pentru care vor primi consiliere psihologica.

Adauga un comentariu