National

Mama fratilor Camataru: Statul nu are bani sa hraneasca animalele lui Nutu

Publicat: 25 feb. 2013
1

Trei comisari de la Garda Nationala de Mediu (GNM) au descins, alaturi de reprezentanti ai Politiei, pe proprietatea lui Nutu Camataru, pentru a face verificari privind detinerea unor animale salbatice, printre care ursi, lei si cerbi, potrivit reprezentantilor GNM citati de Mediafax.

Mama fratilor Camataru, cunoscuta sub numele de Mimi Camatareasa, a spus astazi ca, daca trebuie, preda de buna voie animalele salbatice ale lui Nutu Camataru, dar nu crede ca reprezentantii statului au cu ce sa hraneasca cei patru lei si cei doi ursi detinuti de acesta.

Mimi Camatareasca a venit la ferma lui Nutu Camataru la scurt timp dupa ce comisarii de la Garda de Mediu au ajuns la proprietatea acestuia pentru a verifica situatia animalelor gasite de anchetatori in timpul perchezitiilor.

Ea a spus ca, daca va fi nevoie, animalele vor fi predate, insa nu crede ca autoritatile au resurse materiale sa hraneasca leii si ursii lui Nutu Camataru.

Mimi Camatareasa a mai spus ca in cazul in care leii si ursii vor fi luati, se bucura ca fiul sau nu este acasa. „Daca baiatul meu ar fi vazut ca-i iau animalele ar fi murit. Nutu de puscarie nu moare, dar daca ii iei animalele il omori”, a spus aceasta.

Ea a adaugat ca intre fiul ei si animalele salbatice pe care le detine exista o relatie foarte apropiata si ca leii ar fi fost crescuti de mici de Nutu, care o perioada ar fi dormit cu ei in pat si obisnuia sa se ia la tranta cu acestia. Mimi Camatareasa a mai spus ca Nutu avea si un urs preferat, caruia i-a spus Baloo si care ii manca din palma.

In ce priveste hrana pentru animale, Mimi Camatareasa a spus ca Nutu cumpara carne de cal de la tarani si ca uneori acesta ar fi cumparat animale decedate in urma unor accidente rutiere. In acest sens, femeia a dat ca exemplu un accidentul rutier in care au fost ucise mai multe oi, iar fiul ei l-a contactat pe proprietar si a cumparat cadavrele animalelor, pe care ulterior le-a transat si le-a dat de mancare animalelor salbatice.

Comentarii
Adauga un comentariu