Magazin

Mama i-a abandonat intr-o cutie de pantofi. Ce s-a intamplat dupa 17 ani e de necrezut. Vei plange cand vei citi! – VIDEO

Publicat: 23 sept. 2016
1

Emmanuel Kelly si fratiorul lui fusesera gasiti intr-o zi intr-o cutie de pantofi. Erau in Irak, foarte aproape de zona unde zilnic aveau loc bombardamente. Nu mica le-a fost mirarea celor care i-au gasit cand au vazut cum arata. Ambii frati aveau picioarele deformate vizibil, iar asta din cauza razboiului chimic din comunitatea in care se nascusera.

Intrucat nu puteau beneficia de ingrijirea de specialitate de care aveau nevoie cu disperare, maicutele i-au dus pe baieti intr-un orfelinat.

Fusesera gasiti in 1998, de maicuta Moira Therese Kelly, la orfelinatul Maica Tereza, din Bagdad. Initial, i-a luat cu ea in Australia, pentru a-i duce la doctori, dar intr-un final i-a adoptat. Viata lor s-a schimbat radical din acel moment.

Vezi si: Laura Bretan, prestatie SURRINZATOARE in Finala America’s Got Talent, pe ce loc s-a clasat – FOTO, VIDEO

Ahmed, ale carui picioare au fost amputate, a reprezentat Australia la campionatele paralimpice de vara, din 2012. Fratele lui, Emmanuel, e un cantaret cu o voce uimitoare. In 2011 a participat la emisiunea X Factor, pe cand avea numai 17 ani.  

Adauga un comentariu