Cancan ultimă oră

Mama lui Ciprian Marica, reacție după ce fiul său a apărut într-o filmare compromițătoare alături de amantă

Publicat: 01 mai 2020

Mama lui Ciprian Marica a reacționat după ce fostul internațional a apărut într-o filmare compromițătoare, într-un hotel, în care a fost prins cu o amantă. După ce Ciprian Marica a fost surprins cu soția altui bărbat într-un hotel din Cluj, în vara anului 2019, o filmare de atunci apărând abia acum, mama fostului internațional a avut o reacție. Mama lui Ciprian Marica a publicat un comentariu la o fotografie pe care Ioana Marcu, iubita fostului internațional, a publicat o fotografie pe rețelele sociale, alături de el, în ciuda infidelității lui.

„Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea și înțelegerea sunt valorile care susțin o familie fericită și sănătoasă! Vă iubesc!”, a scris mama lui Ciprian Marica.

Ciprian Marica și Ioana Marcu nu sunt căsătoriți, însă au împreună doi copii. Imaginile în care Ciprian Marica apare înfășurat într-un prosop, ieșind dintr-o cameră de hotel în care se afla Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, fost jucător de baschet la Gaz Metan Mediaș, au făcut furori pe internet.

Adauga un comentariu