Magazin

Mama lui Dani Otil e in culmea FERICIRII! Despartirea de Mihaela Radulescu i-a USURAT viata

Publicat: 02 dec. 2014
1
De meserie contabila, Dorina Otil are toate motivele sa se declare cea mai multumita persoana din lume dupa ce Dani si Raduleasca au anuntat sfarsitul relatiei lor.
Venit la Bucuresti acum ani buni sa cucereasca lumea televiziunii, Dani Otil a recunoscut ca mutarea l-a departat sentimental de familia lui, ramasa in Resita. In 2008, din momentul in care a inceput povestea lui de iubire cu Mihaela Radulescu, prezentatorul Antenei 1 a trecut si peste atitudinea rezervata a parintilor, Marian si Dorina, carora, spuneau vecinii acestora, le-ar fi picat bine alegerea fiului lor.

Citeste si: Celebra artista are PROBLEME cu alcoolul! Dupa mai multe pahare, isi BATE sotul

Pe vremea cand si-au inceput povestea de iubire, vecinii de bloc din Resita ai parintilor lui Dani au dezvaluit in presa locala cum ar fi primit mama Dorina vestea ca baiatul ei se iubeste cu diva de la Monaco: „Se vorbea pe la bloc ca, uite, copilul Dorinei umbla cu Mihaela Radulescu. Mama lui s-a necajit la inceput. Spunea ca Mihaela e mai in varsta, ca are si copil si nu i-a fost totuna. Dar n-a avut ce face si mai apoi s-a impacat cu ideea”. Asa ca vestea despartirii celor doi, in cazul in care vecinii vorbeau in cunostinta de cauza, i-a provocat fara doar si poate o mare usurare Dorinei Otil (64 de ani), o contabila apreciata in oras, care n-a acceptat niciodata sa comenteze public alegerile baiatului sau. 
Sursa: wowbiz.ro 
Comentarii
  • da, Dorina ai dreptate , ai suferit mult sa-ti vezi baiatul frumos si tinar de mina cu o baba urita si cu copil, fii fericita acum si poate fiul tau s-a trezit , hahahaha

Adauga un comentariu