National

Mama lui Silviu Prigoana, internata in spital cu probleme cardiace

Publicat: 26 nov. 2012

Mama deputatului Silviu Prigoana este internata la Institutul Inimii „Niculae Stancioiu” din Cluj-Napoca, fiul acesteia spunand ca ea este monitorizata de medici, nefiind prima data cand are probleme cardiace, dar ca nu este vorba despre „o situatie complicata”.

Directorul medical al Institutului Inimii „Niculae Stancioiu” din Cluj-Napoca, Radu Capalneanu, a declarat, astazi, corespondentului Mediafax, ca mama lui Silviu Prigoana este internata de duminica seara, fara a da alte detalii.

„Mama deputatului Silviu Prigoana este internata la Institutul Inimii, dar nu pot da alte detalii si nici nu pot sa spun care este diagnosticul”, a spus Capalneanu.

Silviu Prigoana a declarat, la randul sau, corespondentului Mediafax, ca mama sa a fost internata, duminica seara, la sectia de terapie intensiva a Institutului Inimii, unde este monitorizata de medici.

„Mama mea a fost internata la Institutul Inimii. Nu este prima data cand este internata cu probleme cardiace, a mai fost de cinci ori, cred. A fost operata mai demult pe cord. Este acum la terapie intensiva si este monitorizata de catre medici, dar nu este o situatie complicata. Probabil nu si-a luat medicamentele de inima”, a spus deputatul.

Mama lui Silviu Prigoana are 74 de ani.loading...

Adauga un comentariu