Magazin

Mama lui Whitney Houston, gata sa scrie o carte care deja a iscat polemici

Publicat: 11 iun. 2012
1

Cissy Houston, mama defunctei Whitney Houston, se pregateste sa scrie o carte in memoria fiicei sale. Lucrarea, ce urmareste sa prezinte viata cantaretei, asa cum a fost in realitate, va fi publicata de editura HarperCollins.

In timp ce Cissy Houston s-a angajat sa astearna pe hartie „viata incredibila si netrunchiata” a celebrei sale fiice, decedata in februarie, la varsta de 48 de ani, apropiatii familiei o acuza ca nu urmareste decat obtinerea de profit.

Sursele in discutie au marturisit pentru TMZ ca, dupa ele, recentul contract semnat de Cissy cu editura HarperCollins nu ar fi decat o simpla incercare de a castiga bani, dat fiind ca Whitney Houston a lasat prin testament intreaga avere fiicei sale, Bobbi Kristina, scrie News de stars.

Potrivit acelorasi surse, mama lui Whitney Houston nu ar cauta in mod absolut sa-i aduca un omagiu fiicei sale, ba dimpotriva. De altfel, una dintre ele ar fi precizat: „Ea va incerca sa demonstreze ca a fost cea mai buna dintre mame, in timp ce se afla departe de Whitney”.

In pofida acuzatiilor, s-ar parea ca Cissy Houston ia in calcul sa doneze o parte din profitul obtinut Bisericii Baptiste New Hope (New Jersey), unde Whitney a cantat cand era mica si unde au avut loc funeraliile.

Dupa un comunicat al editurii HarperCollins, mama lui Whitney intentioneaza sa vorbeasca despre fiica sa cu „candoare, onestitate si respect”. Daca va fi asa sau nu, ramane sa asteptam pana in februarie 2013, cand va fi publicata cartea lui Cissy Houston.

Adauga un comentariu