Stiri si curiozitati

Mama Luizei Melencu, autodenunt in direct. E incredibil ce-a putut sa spuna

Publicat: 08 oct. 2019

Dezvaluire de senzatie a mamei Luizei Melencu, iar informatia a fost transmisa live. Femeia a recunoscut, in timpul unei emisiuni moderate de Victor Ciutacu la Romania TV, ca a incalcat legea, de mai multe ori. 

Monica Georgeta Melencu a relatat cum isi trecea ambele fiice granita – prin punctul de la Bechet, cu bacul – mituind vamesii cu cate 100 de euro, conform stiripesurse.ro. Mama Luizei a povestit ca si-a dus fata in Italia, fara sa detina procura ceruta de lege prin care tatal acestora – fiind vorba despre ambele fete ale femeii – sa isi dea acceptul.

”Eu, timp de 7 ani, am adus-o in Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dadeam 100 de euro. Nu doar o data, timp de 7 ani am trecut-o si nu doar pe ea, ci pe amandoua fetele. Eu le aduceam pe amandoua si cand erau mai micute. Fiica mea venea la noi, cate doua luni de zile, fara noi”, a spus mama Luizei Melencu.

Informatia pare incredibila, insa cazul ”Caracal” ofera, in fiecare zi, amanunte senzationale. Ancheta este in desfasurare, iar soarta Luizei Melencu este inca, incerta, in pofida faptului ca Gheorghe Dinca, ”Monstrul din Caracal” a declarat, in fata anchetatorilor, ca a ucis-o.

Implicarea FBI  in cazul Luizei Melencu

Adina Anghelescu a oferit detalii incendiare cu privire la implicarea FBI in cazul disparitiei Luizei Melencu. Aceasta a fost rapita de Gheorghe Dinca in primavara acestui an si, se pare, ar fi fost omorata de monstrul de la Caracal.

„Nu suntem noi inalt de avansati in aparatura si o astfel de aparatura se gaseste numai in cateva tari din lume, iar tatal extagerii ADN-ului mitocondrial este America. Ei au fost primii, ei au cea mai inalta aparatura si mai sofisticata. ADN mitocondrial e transmis doar pe linie materna. Toate aceste detalii pot fi confirmate de orice specialist. Acest lucru explica si cererea procurorilor romani catre mama Luizei Melencu. In ce o priveste pe Luiza Melencu, profilul ei genetic a fost facut la Institutul National de Criminalistica. Din firele de par care a fost prelevate din peria de acasa de la Luiza.La INML, pe oasele din liziera nu s-a putut extrage ADN nuclear din cauza ca oasele erau prea deteriorate. S-a extras in schimb , la INML, doar ADN cromozomial stabilindu-se ca e vorba de cromozomi X, deci provim de la aceeasi persoana. Doar Statele Unite si alte cateva tari de pe glob au asa ceva. Pentru asta FBI are nevoie de noi probe de la mama. Daca vom extrage ADN din oasele trimise acolo si nu vor contine ADN mitocontrial al mamei, dupa ce doamna Melencu va da aceasta proba, atunci oasele din liziera nu ar fi ale Luizei Melencu. Daca se gaseste ADN mamei in ADN mitocondrial, atunci vestea ar fi cealalta. Daca doamna Melencu doreste sa afle adevarul, in opinia mea trebuie sa dea aceasta proba”, a spus Adina Anghelescu, conform Antena3.loading...

Adauga un comentariu