Calatorii

Mama Luizei Melencu, autodenunt incredibil: „Dadeam mita de fiecare data”

Publicat: 08 oct. 2019

Femeia a povestit cum isi trecea ilegal fiicele granita, fara sa aiba procura ceruta de lege prin care tatal acestora sa isi dea acceptul.

Mama Luizei Melencu a facut, luni seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, un autodenunt. Femeia a povestit cum isi trecea ilegal fiicele granita, fara sa aiba procura ceruta de lege prin care tatal acestora sa isi dea acceptul.

Monica Georgeta Melencu a relatat cum isi trecea ambele fiice granita, prin punctul de la Bechet, cu bacul, dand mita vamesilor cate 50-70 de euro.

”Eu am trecut cu fiica mea, sotul era in Italia. Eu, timp de 7 ani, am adus-o in Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dadeam 100 de euro. Nu doar o data, timp de 7 ani am trecut-o si nu doar pe ea, ci pe amandoua fetele. Eu le aduceam pe amandoua si cand erau mai micute. Fiica mea venea la noi, cate doua luni de zile, fara noi. Fara parinti ca tutori, fara noi, venea cu soferul microbuzului. Dadeam 100 de euro la sofer si 50-70 dadea la vama. Si anul trecut am adus-o pe Luiza.”, a spus mama Luizei Melencu.loading...

Adauga un comentariu