Stiri si curiozitati

Mama Luizei, preluata de medici!

Publicat: 17 sept. 2019

Astazi au loc reconstituirile in cazul Caracal. Ce a facut Gheorghe Dinca in ziua in care a luat-o cu masina pe Luiza Melencu.

In cursul acestei zile are loc reconstituirea in privinta uciderii Luizei Melencu de catre criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca. Anchetatorii, avocatii si familia se afla in acest moment pe teren, unde se fac reconstituirile.

In urma cu o zi a avut loc reconstituirea in cazul Alexandrei Macesanu, o alta victima a ”monstrului” din Caracal, Gheorghe Dinca.

Mamei Luizei Melencu i s-a facut rau in timpul reconstituirilor. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulanta care i-a acordat ajutor, in fata locuintei lui Gheorghe Dinca, din Caracal, de pe strada Craiovei.
Initial, Gheorghe Dinca a fost dus in prima locatie, chiar in locul de unde a luat-o pe Luiza Melencu cu masina la ocazie in luna aprilie. Acolo a fost la un pas sa fie linsat de familia Luizei. Totodata, el a fost dus si la locul unde sustine ca a aruncat telefonul fetei, conform RTV.

La reconstituire, familia Luizei Melencu s-a imbrancit cu jandarmii prezenti la locuinta. Familia a incercat sa intre in curtea criminalului din Caracal.

Bunicul Luizei Melencu a avut o reactie neasteptata. Astazi are loc reconstituirea rapirii fetei de 18 ani, Luiza Melencu. Totul se desfasoara cu Gheorghe Dinca, anchetatorii, avocatii si oamenii legii. In momentul in care Gheorghe Dinca a ajuns in fata portii locuintei sale, au dat ochi in ochi cu mama, matusa si bunicul Luizei Melencu.

"Tot timpul am sperat ca dupa acea revolutie vom avea o tara ca afara. Ne-au mintit, nu au fost in stare sa faca nimic bun.

Domnul Dinca nu are nicio emotie. Pentru el, aceste reconstituiri nu au nicio semnficatie. De la inceput am avut garantia ca aici se joaca un teatru ieftin, de cand am mers la Cosoveni, la acei militieni", a declarat bunicul Luizei Melencu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit