Magazin

Mama Malinei Olinescu renunta la partea ei din averea fiicei

Publicat: 25 ian. 2012
1
Doina Spataru nu vrea nimic din averea fiicei sale care i-ar fi lasat un apartament si nici macar nu stie cati bani mai sunt in conturile acesteia.
„Se asteapta raportul de la IML si probabil dupa aceea dosarul se va inchide. Inca nu se poate spune cu precizie daca a fost sinucidere sau accident. Eu nu stiu ce sa cred… Dupa ce voi citi raportul IML, voi mai vedea, deocamdata ma abtin sa fac vreo apreciere. Nu le aduc niciun fel de acuze lui Sebastian si familiei lui. N-am inteles de ce Sebastian a fost surd la toate apelurile si mesajele pe care i le-a trimis Malina atunci. Am inteles ca intr-un tarziu i-a raspuns la mesaje si i-a promis ca a doua zi se vor intalni si ca lucrurile vor intra in normalitate. Pana atunci insa, el a refuzat sa-i raspunda si asta mi s-a parut un pic cam prea mult. Dar ca sa-l acuz pe el ca e autorul moral, ca el ar fi impins-o spre asa ceva, nu pot face un asemenea lucru. Si nici nu se stie daca a fost pana la urma sinucidere”, a declarat Doina Spataru, potrivit Cancan.
Mama Malinei a declarat ca renunta la partea pe care aceasta a mostenit-o si i-o lasa Codrutei.
„Toate cardurile Malinei sunt in casa, nu stiu cati bani sunt in cont si, daca as sti, ar interesa asta pe cineva? Probabil ca sunt bani in contul ei, deocamdata usa apartamentului ei e sigilata, cheile de la casa inca nu ni s-au dat pana cand nu vom veni cu un act succesoral. Dupa ce vom prezenta acest act, vom primi cheile de la casa si lucrurile care au fost ridicate de acolo de politie in vederea cercetarilor. Apartamentul Malinei ii va reveni surorii ei, Codruta, eu renunt la partea mea”, a precizat mama Malinei.Adauga un comentariu