Actualitate

Mama tânărului care a lansat un atac armat la o școală din SUA, declarații despre fiul său: Nu era o persoană violentă – FOTO

Publicat: 26 mai 2022
colaj cu arma si cu mama celui care a lansat un atac armat la o scoala din SUA
Mama celui care a lansat un atac armat de la o școală din SUA susține că fiul ei nu era violent

Adriana Reyes a spus că a fost „surprinsă” că Salvador Ramos a atacat armat o școală din SUA. Ea a recunoscut că fiul „era un singuratic și nu a avut mulți prieteni”, dar a respins pretențiile că erau în relații proaste.

Vă aducem aminte faptul că un atac armat a avut loc la o școală din SUA. În urma împuşcăturilor au murit 19 copii și doi adulți. Autorul a fost împuşcat mortal de către un om al legii.

Mama tânărului care a lansat un atac armat la o școală din SUA, noi informații despre propriul fiu

Mama atacatorului care a lansat atacul armat de la scoală, unde a ucis 19 copii și doi profesori în Texas a susținut că „nu a fost o persoană violentă”. Adriana Reyes a spus că a fost „surprinsă” că Salvador Ramos a deschis focul într-o serie de crime îngrozitoare la școala elementară Robb din Uvalde ieri. Ea a recunoscut că fiul ei era un singuratic care ”și nu avea mulți prieteni”, dar a respins rapoartele că ar fi avut o relație toxică cu el. Într-un interviu exclusiv pentru DailyMail.com, ea nu a abordat afirmațiile că era dependentă de droguri care l-a văzut pe băiat renunțând-o și plecând să locuiască cu bunica lui Celia Gonzalez. Reyes vorbea de lângă patul lui Gonzalez, în vârstă de 66 de ani, în timp ce aceasta își revine după ce a fost lovită în față de nepotul ei, înainte ca acesta să se ducă și să ucidă 19 copii și doi profesori.

Adriana Reyes, mama atacatorului, susține că nu are probleme cu drogurile

El cumpărase două puști de asalt AR-15, s-a lăudat cu ele pe rețelele de socializare și a sugerat că va comite o atrocitate înainte de atacul mortal. Dar mai devreme, bunicul lui Ramos a dezvăluit că familia nu avea idee că a cumpărat legal cele două arme săptămâna trecută. Rolando Reyes, 74 de ani, soțul lui Gonzalez, a susținut, de asemenea, că nepotul său a fost un adolescent liniștit care își petrecea cea mai mare parte a timpului singur în camera lui.

Ultimele mesaje publicate de atentator pe rețelele de socializare

Ramos, un tânăr de 18 ani rezident din Uvalde, a achiziționat în mod legal două puști cu platformă AR pe 17 și 20 mai și a cumpărat 375 de cartușe de muniție pe 18 mai, a declarat senatorul Texas John Whitmire, afiliatului Fox, KCPQ-TV, citând un briefing. de la Biroul pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și Explozivi.

Într-o serie de mesaje de pe Facebook în dimineața împușcăturii, Ramos a scris: „Voi împușca pe bunica mea”, „Mi-am împușcat bunica” și apoi: „Voi împușca o școală elementară, „, potrivit autorităților.

Un fost coleg de liceu a menţionat faptul că era un tip introvertit care se simţea singur şi cu care se întâlnea din când în când să se joace pe XBOX. Fostul coleg a dezvăluit că a rămas surprins în momentul în care a postat pe instagram poze cu armele.

„Îmi trimitea mesaje ici și colo, iar în urmă cu patru zile mi-a trimis o poză cu AR-ul pe care îl folosea… și un rucsac plin cu muniție.” „Eu am spus: „Frate, de ce ai asta?” și el a spus: „Nu-ți face griji pentru asta”, a spus prietenul. „Mi-a trimis un mesaj: „Arăt foarte diferit acum. Nu m-ai recunoaște’”, a adăugat el.

În spațiul public au apărut imagini cu momentul în care tânărul lansează atacul armat de la școala din SUA.
Adauga un comentariu