Eveniment-Social

Mama ucisa cu o singura lovitura de pumn

Publicat: 08 apr. 1999

•Fiul criminal a fost pedepsit cu doar 6 ani si 8 luni de puscarie

Petrica Caprian
(18 ani), din comuna Stolniceni Prajescu – Iasi, cel care si-a ucis mama cu o singura lovitura de pumn, a fost condamnat ieri la 6 ani si 8 luni de puscarie. Satul de certuri si reprosuri, tinarul i-a aplicat mamei sale un pumn in fata, in urma caruia aceasta s-a lovit de piciorul unui pat si a decedat.

In ziua fatidica, de 3 noiembrie 1998, Petrica Caprian a colindat toate barurile din localitate unde a consumat o mare cantitate de alcool. Dupa ce a baut un litru de vin in barul „Leo” srl, acesta a mers in vizita la unchiul sau si a petrecut in continuare. Cu aburii alcoolului in cap, Caprian nu a mai fost in stare sa ajunga in casa si a adormit linga cusca ciinelui. Ingrijorata de lipsa indelungata a fiului, Irina Caprian l-a certat si i-a reprosat acestuia faptul ca duhneste a alcool de la o posta.

Gestul si cicaleala sa l-au enervat peste masura pe betiv. Cu o lovitura de pumn bine plasata, fiul recalcitrant si-a expediat mama la podea in fractiune de secunda. In cadere, aceasta s-a lovit puternic la cap de piciorul patului si a decedat dupa circa doua ore. Fara remuscari, fiul criminal a abandonat-o pe cea care l-a crescut intr-o balta de singe si a plecat din nou la bar. Dupa aproximativ doua ore, victima a fost descoperita in agonie de catre sotul sau si niste vecini.

In fata procurorilor, criminalul nu a recunoscut ca si-a ucis mama, sustinind ca „doar i-a tras un pumn dupa cap si a impins-o pe scari”. loading...

Adauga un comentariu