Magazin

Mama Zina l-a sunat pe Bote de Craciun! Nu ai sa ghicesti niciodata ce i-a cerut sa faca pentru ea!

Publicat: 29 dec. 2013
1

Internata intr-un azil de mai bine de doi ani, Zina Dumitrescu a cam rupt legatura cu lumea exterioara si duce dorul vremurilor cu activitati mondene. Motiv pentru care ar vrea sa petreaca Noaptea dintre Ani intr-un mod cat se poate de tineresc.

Decesul sotului sau, eveniment petrecut in vara anului 2009, i-a schimbat radical viata Zinei Dumitrescu. Atunci, creatoarea de moda a spus adio vietii profesionale, dar si iesirilor publice, traversand o perioada extrem de dificila.

Initial, s-a baricadat in casa, ulterior s-a recules in casa bunei sale prietene de la Valcea, iar de doi ani traieste intr-un modern azil de batrani, unde se bucura de toate facilitatile. Numai ca, surpriza, se pare ca Mamei Zina a cam inceput sa-i lipseasca tumultul vietii mondene a Capitalei, caci altfel nu se explica telefonul pe care i l-a dat lui Bote, chiar in perioada Craciunului:

“Am vorbit cu ea chiar inainte de a pleca. M-a sunat si… M-a mirat ceea ce ea m-a rugat, efectiv. M-a rugat sa ii rezerv o masa de Revelion, la club. L-am sunat si pe Joshua sa ii spun pentru ca mi s-a parut prima oara… “Cum, Mama Zina vrea la club?!” M-as bucura pentru ea si as fi foarte fericit sa petreaca Revelionul unde e multa animatie, unde toata lumea e in verva, unde oamenii o iubesc si unde sa se simta bine. Chiar o s-o sun sa vad daca vrea cu adevarat”, a declarat Bote, pentru CANCAN.ro.

De cand este internata la azil, Zina Dumitrescu (77 de ani) n-a prea avut viata sociala. O data la cateva luni, “dezerteaza” gratie lui Nelly Nastase, fost manechin care a lucrat pentru ea, la o plimbare sau la un salon de infrumusetare, nu de alta, dar varsta si afectiunile fizice cu care se confrunta n-au reusit sa-I stirbeasca pasiunea pentru frumos si pentru cochetarie. Mai mult chiar, Zina urmareste, din azil, ultimele tendinte in moda si le face comenzi speciale de haine celor cateva persoane care o viziteaza la caminul de batrani.

Comentarii
Adauga un comentariu