Actualitate

Mamaia devine unul dintre marile „locuri ale pierzaniei”

Publicat: 03 iul. 2012

Concertele se muta la mare, iar organizatorii par sa profite din plin de valul mare de turisti.


In aceasta vara ii vom vedea pe litoral pe Michel Telo si Jessie J, in show-uri ce vor arata romanilor ca tara noastra a trecut de mult de perioada spectacolelor de vara cu Andre si Genius drept cap de afis.

Conceptul Orange Summer Party este deja cunoscut de pasionatii de muzica live. In anii trecuti, pe plaja din Mamaia au ajuns artisti in voga ca Mika si Jamiroquai.

In 2012, este randul lui Jessie J sa cante in fata a zeci de mii de oameni in cadrul idilic: nisipul sub picioare si marea pe fundal, pe plaja H2O din Mamaia, pe 28 iulie. Jessie J este cantareata noii generatii MTV, cu piese care au ajuns rapid in varf.

"Price Tag", al doilea single al artistei britanice, a intrat in topurile din Regatul Unit chiar in frunte, iar in multe alte tari din Europa a fost in top 10. Albumul ei, dar si colaborarile cu artisti celebri au adus-o in atentia publicului.

S-a vehiculat ca Michel Telo, cantaretul brazilian care a scos din anonimat piesa "Ai Se Eu Te Pego" si a transformat-o in hit international, este invitatul Premiilor MTV Romania de anul acesta. Asta nu s-a intamplat.

In schimb, artistul de 31 de ani va fi prezent in Mamaia, la invitatia unui club de pe litoral. El a renuntat la concertul pe care trebuia sa il sustina in Croatia pentru show-ul de pe 19 august.

O alta statiune in voga, Vama Veche, sarbatoreste fiecare weekend cu cate un concert si se pregateste pentru Stufstock, festival la care vor fi prezenti The Subways, Dubioza Kolektiv si multi altii. Este o editie aniversara ce va tine, anul acesta, de pe 23 pe 29 iulie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit